Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Facebook problem sa slikama

119 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.09.2013. u 11:21

Znaci kada ulazim na facebook ne ucitava mi slike nego mi bude ovako: http://prntscr.com/1txsg6

Obrisao sam Temporary Files i Cache i kolacice ali dzaba opet je ovako prije Firefoxa sam koristio Chrome i isti problem mi je bio a to mi se pojavilo isto tako. Nisam par dana ulazio na facebook nikako i odjednom mi je to doslo tako kao na slici... Zna li iko u cemu je problem :(
Jarane da si barem malo pogledao danasnje objavljene teme vidio bi da je svima problem oko facebooka, strpite se dan dva necete umrijeti bez njega.
Btw.
Ako neko bas mora poslati poruku onda udzite na facebook mobile, preko toga radi chat 
LP
de malo pogledaj ranije teme...ja sam vec pitao u vezi toga i par ljud jos,sustina je da nije do tebe nego do facebooka,jer i mi imamo iste probleme
Izvini brate nisam gledao danasnje teme bas i nisam aktivan na ovom forumu samo sam napisao temu i nisam gledao druge teme tako da nisam ni znao da svi imaju problem sa facebookom.
I meni tako dođe. ::NotOkay::
Uredu sve to oko fejsa,ali bolan sto otvaras temu u pogresnom podforumu
Probaj reinstalirat monziluu,ako nista instaliraj sebi google croome,pa pokusaj :o

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.