Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Laptop - preporuka

70 pregleda · 3 odgovora · otvorena 19.09.2013. u 21:08

Pozdrav, naime doslo je i vrijeme da uzmem drugi laptop. Iskljucivo mi je potreban zbog faxa i multimedije, tj. mora da s lahkocom pokrece Visual Studio 2013, Matlab i te stvari. Iz Sarajeva sam i zelim da mi neko iskusniji od mene, predlozi laptop.

Budzet : 700km

Lijep pozdrav i hvala.

edit: greska u pisanju 
Sta je Mathlab?
Da mene pitaš, nikad ne bih uzimao polovan laptop (kao ni mobitel, kao ni frižider, kao ni mikrovalnu, kao ni fanglu ni mistriju).

Nemojte da se ovo okrene na finansijsku stranu. Takve stvari se, po mom mišljenju, ne bi trebale uzimati polovne.

Naravno, za taj iznos se ne može Bog zna šta kupiti novo. Neki Celeron dual core, 4 GB RAM-a, 250 HDD,... Ali eto, obzirom da ti treba u office primjene, Celeron će tu raditi super.
iRockk je napisao/la:
Da mene pitaš, nikad ne bih uzimao polovan laptop (kao ni mobitel, kao ni frižider, kao ni mikrovalnu, kao ni fanglu ni mistriju).

Nemojte da se ovo okrene na finansijsku stranu. Takve stvari se, po mom mišljenju, ne bi trebale uzimati polovne.

Naravno, za taj iznos se ne može Bog zna šta kupiti novo. Neki Celeron dual core, 4 GB RAM-a, 250 HDD,... Ali eto, obzirom da ti treba u office primjene, Celeron će tu raditi super.
Naravno, samo u obzir dolazi nova stvar. Do mene je jer nisam naveo da ne zelim nista polovno. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.