Zdravo svima! Posto vidim da na nekim stranicama izbaciva ovaj emulator za ps3. Da li postoji neki koji radi 100% i da nije fake download, jer svaki koji sam nasao fali bios za koji trazi survey da se uradi.. eto ako neko ima nek mi posalje poruku .
Diskusija
PS3 Emulator
131 pregled · 9 odgovora · otvorena 17.09.2013. u 01:59
trolaju te hhhehehhe
keCh_o_o je napisao/la:
trolaju te hhhehehhe
znao sam ja za ovo odavno ,vec nisam uspio naci nikako link pa eto da pitam dal ima neko slucajno :/
ismir_bug je napisao/la:
ma ne trolaju oni mene
znao sam ja za ovo odavno ,vec nisam uspio naci nikako link pa eto da pitam dal ima neko slucajno :/
Ne pati se djaba. :l
ismir_bug je napisao/la:
ma ne trolaju oni mene
To samo pisu, ne postoji jos kao za ps2 dobar emulator za ps3, ima ensto ali dok ne neaprave pravo cekamo ..
Mozda kojim cudom i postoji ali zaista tesko ali i da postoji to zahtjeva mnogo dobar komp jer znas i sam kako PS3 igre izgledaju...
O___________O je napisao/la:
Cim si ti znao za to vec odavno, oni tebe trollaju. Vec odavno.
ismir_bug je napisao/la:
o cemu ti bolan ? kakvo trolanje, trazim ovo vec godinu dana -.-
A onda, jedno 10 god od danas, moci ces da igras sve igrice sa PS3 na kompjuteru. Jesi sad skonto sta ti trazis godinu dana?
A kad popunis survey onda taj koji je postavio link dobija pare, a ti skidas ili virus ili neki bezvezni fajl koji ne sluzi nicemu. Samo te iskoriste.
O___________O je napisao/la:
PS3 emulator NE POSTOJI niti ce postojat u narednih minimalno 5 godina, a tada ce biti alpha verzije koje mogu da pokrenu samo jednu igru. Onda, otprilike 2 do 3 godine poslije, napravice emulator da moze da pokrece vecinu popularnih PS3 naslova uz bugove.
A onda, jedno 10 god od danas, moci ces da igras sve igrice sa PS3 na kompjuteru. Jesi sad skonto sta ti trazis godinu dana?
A kad popunis survey onda taj koji je postavio link dobija pare, a ti skidas ili virus ili neki bezvezni fajl koji ne sluzi nicemu. Samo te iskoriste.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.