Postavio sam video, prijavio se preko Machinime za partnership, ali pisalo je da moram enablat Monetise u svom youtube. Uradio sam to, tako što sam promijenuo državu u Grčku.. stavio sam reklame na video, sad čekam njihov odgovor..Sad je moje pitanje, kako ja direktno nisam mogao traziti partnerstvo od youtube, kad već sad imam reklame na svom videu ? Znači koja je razlika izmedju posrednika Machinime i direktnog od youtube? Znam da govore da ne može iz bosne, ali kako onda meni reklame već na videu ?
Diskusija
Youtube partnership
101 pregled · 4 odgovora · otvorena 09.09.2013. u 16:05
Dobiješ više para kad si partner direktno sa yt.
Mani se toga, neces od tog imat ni za piva.
prd
Mani se toga, neces od tog imat ni za piva.
prd

jesam li ja sad partner s yt ?
ja znam da sam sa machinimom morao i ugovor potpisivati "kao" ugovor, ne bukvalno.. sad ne kontam ovo tvoje, jesi ti trazio od machinime odnosno prijavio se il su se oni tebi javili?
sto se tice tih reklama i iz koje drzave lol.. ja imam partnera a iz BiH sam, a postu sam dobio od googla za one adsense tj. reklame za pin znaci na moju kucnu adresu.. ne kontam zasto si morao stavljati da si iz grcke -__-
sto se tice tih reklama i iz koje drzave lol.. ja imam partnera a iz BiH sam, a postu sam dobio od googla za one adsense tj. reklame za pin znaci na moju kucnu adresu.. ne kontam zasto si morao stavljati da si iz grcke -__-
rat je napisao/la:
ja znam da sam sa machinimom morao i ugovor potpisivati "kao" ugovor, ne bukvalno.. sad ne kontam ovo tvoje, jesi ti trazio od machinime odnosno prijavio se il su se oni tebi javili?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.