Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Youtube partnership

101 pregled · 4 odgovora · otvorena 09.09.2013. u 16:05

Postavio sam video, prijavio se preko Machinime za partnership, ali pisalo je da moram enablat Monetise u svom youtube. Uradio sam to, tako što sam promijenuo državu u Grčku.. stavio sam reklame na video, sad čekam njihov odgovor..Sad je moje pitanje, kako ja direktno nisam mogao traziti partnerstvo od youtube, kad već sad imam reklame na svom videu ? Znači koja je razlika izmedju posrednika Machinime i direktnog od youtube? Znam da govore da ne može iz bosne, ali kako onda meni reklame već na videu ?
Dobiješ više para kad si partner direktno sa yt.
Mani se toga, neces od tog imat ni za piva.
prd
ja znam da sam sa machinimom morao i ugovor potpisivati "kao" ugovor, ne bukvalno.. sad ne kontam ovo tvoje, jesi ti trazio od machinime odnosno prijavio se il su se oni tebi javili?

sto se tice tih reklama i iz koje drzave lol.. ja imam partnera a iz BiH sam, a postu sam dobio od googla za one adsense tj. reklame za pin znaci na moju kucnu adresu.. ne kontam zasto si morao stavljati da si iz grcke -__-
rat je napisao/la:
ja znam da sam sa machinimom morao i ugovor potpisivati "kao" ugovor, ne bukvalno.. sad ne kontam ovo tvoje, jesi ti trazio od machinime odnosno prijavio se il su se oni tebi javili?

sto se tice tih reklama i iz koje drzave lol.. ja imam partnera a iz BiH sam, a postu sam dobio od googla za one adsense tj. reklame za pin znaci na moju kucnu adresu.. ne kontam zasto si morao stavljati da si iz grcke -__-
pa zato sto uopste ne da da stavim ENABLE na monetisation uopste, pa sam promijenuo na grčku, ali evo vratit ću, a što se tiče machinime, nisam još nikakav ugovor potpisivao, samo sam se registrovao na Affiliate program, ostavio podatke, i još uvijek sam under review...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.