Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hehe photoshop fotomontaze

1.037 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.06.2007. u 17:00

hehe
evo kako sam ja skontao slike:

1 slika - malo deformisana glava
2 slika - vidi se razika
3 slika - malko pocrnio po njuskici

ali ima truda / 10
               smarkY je napisao/la:
CoreDuo slabo kontas

hehe pa logicno onda da slabo kontam ako nije to sto sam ja skontao

ali svaka cast, dosta je trebalo vremena

evo moj jedan rad
Jel moze pomoc u vezi PSa ?

Imam sliku i otvorim je u PSu znaci tijelo covjeka i trebam da to obrisem iza onu podlogu i to da samo ostane tijelo i da mogu prenjeti na jednu pozadini i da bude kao da je to tijelo tamo.
eee Virus nikad ti svoj helikopter neces imat

salim se dobro ti je ovo
               GrmZ je napisao/la:
Jel moze pomoc u vezi PSa ?

Imam sliku i otvorim je u PSu znaci tijelo covjeka i trebam da to obrisem iza onu podlogu i to da samo ostane tijelo i da mogu prenjeti na jednu pozadini i da bude kao da je to tijelo tamo.

ako sam te ukapirao sta si mislio reci onda treba da ti je pozadina transparentna iza te slike i onda brises sve samo da ti ostane telo i posle to telo prebacujes gde ti treba
svidja mi se ona vatrena pozadina ... ove od coreduo - nightvision effect ? .. a za scorpa burn tool
bezze .. 3ca !

btw, pisem pikaz knjige neam sad vremena .. kad zavrsim okusat cu se u montiranju
               LavShinodaFM je napisao/la:
bezze .. 3ca !

btw, pisem pikaz knjige neam sad vremena .. kad zavrsim okusat cu se u montiranju

ma ona vatrena pozadina je samo brush + par efekat

evo malo sam zensku prefarbao (malo sminke)

http://img31.picoodle.com/img/img31/8/6/7/f_miskomancopm_5d1ca10.jpg" border="0">
sorry neam za edit a ovaj imagehost nes pobrljavio nece da prikaze sliku

TRL je napisao/la:
svidja mi se ona vatrena pozadina ... ove od coreduo - nightvision effect ? .. a za scorpa burn tool

ahaaam , jest nightvision

evo jos jedna
               ArenA`ScorE. je napisao/la:
ADNA RULZ

slabo radis skroz...

nisam ni ja nesto ali to tvoje je fakat ono pravo a*****ski uzeti brush smanjiti intensity i nasminkati to sve za 3 min...

hehe ovo drugo je bila zajebancija to sam za 2 minuta odradio
gamersi sve postaju zanimljiviji .. jos kad se pocnu provaljavati kad postave teme o starcima ono "kako smo proveli raspust na moru babo je udaro majkuu svaku noc"

brao qme nastavi ..

10
tnx svima

evo slika koju sam danas uradio al nisam teo novu temu da otvaram pa sam je stavio ovde

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.