Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Anime svakodnevnica

143 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.08.2013. u 14:12

Kao sto i naslov kaze kako provodite vrijeme vezano za anime. Koliko epizoda u prosijeku gledate i preko cega, gledate li sami ili sa nekim? :D
slabo u zadnje vrijeme slabo gledam , zadnje odgledo Shingeki no Kyojin u 2 dana 17 epizoda 
Uglavnom gledam navece, kad se kuca smiri, na miru. 

Gledam oko 2-3 epizode svake veceri, zavisi kako kad izlazi koji anime, a kad gledam ove sto su vec zavrseni sa emitovaljem, a imaju po 12-13 epizoda, onda nekad i po 6 epizoda.

Vecinom gledam online, preko streaming stranica, ne da mi se peglati sa torrentima.
Trenutno se hladim malo,pogledam par epizoda svakih par dana. Kada sam baš raspoložen mogu pogledati dosta epizoda(ali ne zaredon,teško da ću pogledati 4-5+ zaredom). Npr. neke anime od 25 epizoda sam završavao za 2 dana a pogledao sam xxx epizoda za mjesec dana.
Dok sam gledao One Piece znao sam i 15ak epizoda na dan pogledat. Naruto vec manje, mozda nekih 5-6 na dan. Naruto Shippuden po 2 na dan ali sam prestao gledat jer mi se poslije 200. epizode vise nikako ne svidja. Eh u zadnje vrijeme sam gledao Death Note po nekih pet epizoda na dan. Uglavnom sve zavisi od toga koliko je zanimljiv anime. A sad vise citam mangu nego sto gledam anime  
Ja trenutno Sword Art Online i One Piece, u prosjeku oko 5 epizoda dnevno.
Sve zavisi kakav utisak prvi par epizoda ostave na mene, a što se tiče anime koje izlaze njih većinom pregledam isti dan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.