Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dojave preko sms

121 pregled · 7 odgovora · otvorena 07.08.2013. u 19:22

pozdrav kolege, ima li gdje kakva naša stranica da daje dojave a da mi platimo preko sms???

Ili u tom fazonu.

Ne razumijem se ja baš u to ali ako zna neko neka mi pošalje link pp...

A ako neko zna kako se to radi moze preko komentara ako je voljan da mi objasni.. Hvala
CunaodKomarca je napisao/la:
Od kladionice se jos niko nije opario niti ce ...
covjek znam ga dugo (nebitno kako se zove), zivi vec 11 godina od kladionice... :)
DZANELA je napisao/la:
covjek znam ga dugo (nebitno kako se zove), zivi vec 11 godina od kladionice... 
U svemu se potrefi jedan u milion,da je lako svi bi dojave uzimali i zaradjivali ...
DZANELA je napisao/la:
covjek znam ga dugo (nebitno kako se zove), zivi vec 11 godina od kladionice... :)
Mogu misliti tog zivota...
Dobije 500,odmah uplati 300,izgubi tih 300,uplati ostatak,mozda opet dobije,onda uplati sve,ode kuci,pozajmi opet dodje...
Ali bitno je da on prica kako je dobio 500,a sta je potrosio je manje vise vazno...

Igraj kladionicu samo iz dosade,uplacuj male pare i et :)
Hadzan je napisao/la:
Mogu misliti tog zivota...
Dobije 500,odmah uplati 300,izgubi tih 300,uplati ostatak,mozda opet dobije,onda uplati sve,ode kuci,pozajmi opet dodje...
Ali bitno je da on prica kako je dobio 500,a sta je potrosio je manje vise vazno...

Igraj kladionicu samo iz dosade,uplacuj male pare i et :)
pa to i radim ali volio bi dobiti da idemo ja i drugovi na pice kao sto je bog rekao :D
Nista to sms, na fejsbuku su 9 od 10 prevaranti a posto si ti neki balonja vjerovatno, okani se dojava i kladionice..
DZANELA je napisao/la:
covjek znam ga dugo (nebitno kako se zove), zivi vec 11 godina od kladionice... 
znam i ja jednog i ima bas jedna dobra fb stranica ima tu i vip i svasta ako ko hoce nek se javi u pp da mu dam tu stranicu 

znaci ako ste vip (prije septembra uplatite na racun tom liku ) cjelu godinu dobijate vip meceve a koeficijenti sve preko 3 i se namjestene utakmice.ako pak niste vip o5 covjek prati i da utakmice i stvarno je super

hocu reci moze se obogatit od toga

jos jednom ako ko hoce stranicu nek se javi u pp

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.