Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog - Contest

126 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.08.2013. u 15:13

Zašto i gamers.ba nema neki contest kao http://www.lolking.net ?

npr. Odigrati 5 gejmova sa support herojima. (lupam sad).

Svako ko odigra, dobije aplauz ? Meni je to super, i svake sedmice po jedno "takmičenje", ili npr. ko bude imao svih 5 gejmova win, dobije još jedan aplauz. 

Ne znam, može svašta biti, ovo je samo ideja, pa da li se vi slažete sa tim?

No hate.
Dobra ideja, ali oni koji ne igraju ARAM vjeruj mi nece ga odigrati 5 game radi jednog aplauza, treba nekako uvesti i neke nagrade u obliku bodova.
Elmedin je napisao/la:
Dobra ideja, ali oni koji ne igraju ARAM vjeruj mi nece ga odigrati 5 game radi jednog aplauza, treba nekako uvesti i neke nagrade u obliku bodova.
Ovo je samo ideja, i npr. može se igrati na svim mapama..
Dobra ideja, razmotrit ću ovo, da smislim nešto što lolking nije koristio 
BannedOTF je napisao/la:
Dobra ideja, razmotrit ću ovo, da smislim nešto što lolking nije koristio 
Ovo je samo početak ideje, svašta se može dodati/ispraviti i tako ... Eto, nadam se da vam se sviđa, pa na vama je dalje da je obradite. 
bice bice,ne mogu 1 mix dnevno da naprave kamo li sta drugo
pa i kad beslaga podigne mix nema igrača, hajde nemojte se sad zaliti nema mixeva, ne podizu ih ovako onako  
DNI je napisao/la:
pa i kad beslaga podigne mix nema igrača, hajde nemojte se sad zaliti nema mixeva, ne podizu ih ovako onako  
pa kako ce biti raje kad ih dizu jednom sedmicno lol..podigni danas 2 teme,neka propadnu nema veze,podigni sutra odma ce biti raje za mixa..ovako momci navikli da nema mixa i odma ne prate teme vezano za to 
Može neko prevest to s lolkinga koja je šema za taj contest?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.