Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 200 bodova

Nestao disk D kako vratiti ?

230 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.07.2013. u 17:41

pozdrav ..

sad upalim laptop kad nema mi u my computeru disk d particije a na njoj su mi svi podatci ..

Dok C partcija je tu i sve je s njom uredu , kako vratiti particiju D ?

Brz i tačan odgovor vrijedi 200 bodova.
idi start - desni klik na my computer - menage - disc menagment tako nekako pise i tu ti se mora pojaviti taj hdd sa svim gb koliko ima free i koliko je zauzeto ili sakriveno. Kliknes na neiskoristen prostor i ima shrink volume ja mislim, ne znam tacno pisem preko mobitela... daj sliku kad udjes u d menagment
orochi je napisao/la:
idi start - desni klik na my computer - menage - disc menagment tako nekako pise i tu ti se mora pojaviti taj hdd sa svim gb koliko ima free i koliko je zauzeto ili sakriveno. Kliknes na neiskoristen prostor i ima shrink volume ja mislim, ne znam tacno pisem preko mobitela... daj sliku kad udjes u d menagment
NightWalker je napisao/la:
http://gamers.ba/forum/7/167477/problem-sa-particijama/

imao sam i ja taj problem, eto pogledaj kako sam rijesio, ugl. moras tako kao sto sam i ja imas u editu teme..
orochi je napisao/la:
http://gamers.ba/forum/7/167477/problem-sa-particijama/

imao sam i ja taj problem, eto pogledaj kako sam rijesio, ugl. moras tako kao sto sam i ja imas u editu teme..
Nemas ovdje nista sto bi meni pomoglo .. procitaj sam pa vidi..
Idemo dalje..
Isti problem imao prije, dodijelio mu samo slovo, znaci ides desni klik na ovo gdje ti je 348GB i uzmes change drive letter.
Evo ti pogledaj ovo HAHHAA

Ako ti nemaju dva,jedan ti je crko ili se iskljucio....
a mozda uopce nemas dva harda,nego dvije particije?

Desni klik na ovo sto sam obiljezio i reci sta pise?
hariX_ je napisao/la:
Isti problem imao prije, dodijelio mu samo slovo, znaci ides desni klik na ovo gdje ti je 348GB i uzmes change drive letter.
Isti sam i ja problem ima, tačno kako je rekao momak.
Ubaci sistemski cd koji ti je sistem dodji do onog dijela gdje kreiras particije i mozda ti je tu D particija kao "unpartitonal" space ,

odaberi nju i slovo "C" da je kreira . i onda restartuj racunar ili izadji iz tog .

Mislim da neces morati formatirati kad startas win sljedeci put
EziiioR je napisao/la:

Desni klik na ovo sto sam obiljezio i reci sta pise?

napravio sam

dodao na dvd rom drugi volume, i vratio volume D na drugu particiju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.