Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tablet preporuka

129 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.07.2013. u 22:25

Pozdrav 

Zelim kupiti neki tablet pa da cujem vase preporuke cijena 300-350KM 
Ja bi samo volio znati koji je razlog toga sto kupujes tablet , to ti je waste of money , koji ce ti krac kad mozes raditi sve to i na mobu  :|
Jednostavno svidjaju mi se tableti a smatphone nemam  
Mobi kao mob (poruke,pozivi) skroz slabo koristim,a tablet je dosta jeftinija solucija 

Hvala na linkovima 

Slucajno sam naletio na ovo http://www.youtube.com/watch?v=zq9tESOBtnY pa jel zna neko gdje u BIH ima kupiti ?
belmo996 je napisao/la:
Jednostavno svidjaju mi se tableti a smatphone nemam  
Mobi kao mob (poruke,pozivi) skroz slabo koristim,a tablet je dosta jeftinija solucija 

Hvala na linkovima 

Slucajno sam naletio na ovo http://www.youtube.com/watch?v=zq9tESOBtnY pa jel zna neko gdje u BIH ima kupiti ?
Nema nigdje kod nas, možeš naručiti iz hrvatske ali će te drama skupo izaći. Uzmi neki Prestigio tablet koji ima bolje karakteristike od ovoga. Inače ovaj ti košta 250 KM + poštarina + carina.
moj ti je savjet Nexus 7 jer je brendirani a ne ko ostala smeca sto prodaju i najjaci tablet, licno ga imam .. u saradnji sa Googleom pravi ga ASUS, a ne neke znj firme, uvijek prvi dobijes najnoviji android, plust sto je talbet vrh, moj ti je savjet da pricekas da se kod nas pojavi naredna genracija ovog tableta koji je prije neki dan prestav jen!

Jedna bitna stvar, je da je cijena starog nexus 7 200$ (a dobijes quad-core,tegra 3, hd ekran i jos toga) dok duga generacija znatno bolja je skuplja samo 30$ znaci 230$ platis uredj u rangu tableta od 1000-1300KM :)
@wxn ovaj mi se bas svidja al' steta sto ga nema  Inace u recenziji se pokazao jako dobro 

@Asmoday Nexus izgleda odlicno znas li tacno kada dolazi kod nas i hoce li cijena biti ista ? 
To ti je jedno veliko sranje. Jedino ako hoces da se kurčis....
Kupi neki mobitel dobar za 300KM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.