Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CD ROM CD/R i CD/RW PROBLEM ?

257 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.05.2007. u 22:25

Zdravo svima ,
Evo mene i samnom jedan problem , naime o cemu se radi ...

Jutros palim comp , ocu da instaliram neku igricu , i par programa , nije bitno sta , otvaram my computer , kad tamo nema niti jednog cd/roma , a imam ih dva , tacnije CD/R i CD/RW , a sada nemam ni jednog ...
Pokusavao sam system restore , te reinstal xp , svasta nesto ali nisam uspio da ih vratim nazad u zivot , odnosno da normalno funkcionisu !

Molim sve ljude dobre volje , koji znaju kako ovaj problem rijesiti da mi pomognu !
Znaci napisite sve sto znate , za sto mislite da bi moglo da rijesi ovaj problem , pretrazivao sam po forumu , ali uzalud ... L

Evo i slika iz vec prilozenog texta ! :

Posto ova slika sa slibe-a ne radi evo druga nemam za edita .. srry na drugom postu !

iggy_pop je napisao/la:
vidi li ti ga u biosu?

Ne nikako , par puta sam gledao sve kablove dali su dobro spojeni .. sve je bilo ok .. cak sam i kablove mjenjao .. nikako .. isao u device manager .. ni tamo nema .. ne znam sta da radim .. a jako mi treba ..
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=6&id=8229

bila tema ! samo sto si sam sebi bodove dao ...

kontaktiras [email uklonjen]

vidis da sutim

edit:

ne kontam ti istu temu si postavljao i opet postavljas :S ?

edit 2 :

drug, nije potrebno samo kazem 2 teme dizes sa istim pitanjem
               maxeL je napisao/la:

Momak sta pokusavas da postignes ?

Ako mislis da sam ja neko tamo drugi treci .. dodaj me na msn .. da popricamo .. da ti posaljem svoju sliku ! Da se uvjeris !

maxeL je napisao/la:

kontaktiras [email uklonjen]

vidis da sutim

edit:

Sad cu ga dodati na msn .. eto pa uslikam ti sta smo pricali moze ?
NightWalker says:
Trebas nesto ? Prije svega odakle moj msn ?
x-treme scene says :
Ja sam mirza hasic iz mostara
x-treme scene says : na gamers.ba sam postavio temu za problem oko cd roma, a ovaj acc sto imam "x-treme" sam dobio od jarana koji je isto iz mostara
NightWalker says : sta oces od mene bolan ?
x-treme scene says : pa jaranu si mi pomogao oko cd roma i slicno i dobio si bodove mozes li i meni pomoci
NightWalker says : debilu ne mori me od**** cao
NightWalker says : BLOCK & DELETE !
x-treme scene : ceeekaj
x-treme scene : e jbg ..

ETO J**O TE NIGHWALKER PRVI PUTA CUJEM ZA LIKA ..
               maxeL je napisao/la:

edit 2 :

drug, nije potrebno samo kazem 2 teme dizes sa istim pitanjem

Nije do mene ... ovaj account sam dobio jer se ne znam registrovati .. ovo mi je account od jarana .. nisam znao da je on postavljao temu .. jel sad ok ?
Jarane prvo pogledaj jesi li dobro ustekao te cd-romove.. ako ne probaj u Control Panelu ---> Aministrative Tools ---> Computer Menagment naci i probati enable..

imao sam isti problem, i nakon 3 dana zajebancije, skontao sam da mi nije ubio ustekan cd-rom
               AlienzZ je napisao/la:
Jarane prvo pogledaj jesi li dobro ustekao te cd-romove.. ako ne probaj u Control Panelu ---> Aministrative Tools ---> Computer Menagment naci i probati enable..

imao sam isti problem, i nakon 3 dana zajebancije, skontao sam da mi nije ubio ustekan cd-rom

Hvala drug .. napravio sam .. hvala ti !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.