Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G] Slika dana?

316 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.07.2013. u 12:28

Poštovanje narode!

Iz dana u dan otvorim sliku dana. Pogledam, vidim, haman pa nikad ne komentarišem.

Većina vas vjerovatno zna pravila oko aploda slike te pravila vezanim za komentarisanje. U slučaju da ih ne znate, evo prilike da ih naučite.

Pravila vezana za sliku dana su:

- slika koju saljete mora da bude vezana za gaming, tehnologiju, FA, MM, servere, dev i slicno
- nipošto traktori, livade, fudbal, politika, i sve što nije vezano za GAMERS.ba
- slike za vjerske praznike koji se obiljezavaju na balkanu su se uvijek odobravale i tako ce i ostati
- komentari na slike ce i dalje biti dozvoljeni, s tim da malo ostriji kriterij stupa na snagu, tj. svaka normalna rasprava, polemisanje, konverzacija je dozvoljena a komentari poput "ne kontam", "nidje veze" su striktno zabranjeni i biti ce sankcionisani.

Očigledno je da vas većina nije skontalo vo zadnje pravilo tj oko komentara "niđe veze", "glupost" i slično tome... A kako možete i sami da vidite, ovakvih kometara je pretjerano puno. Do sada smo to trpili, ali Boga mi, morat ćemo neke stvari mijenjati.

Pošto sam dobre volje danas, evo prilike da izaberete šta da učinim.

Prvo je da banujem likove koji su autori ovakvih komentara, ili drugo, da jednostavno zaključam komentarisanje na SVAKU sliku dana?

U suštini i jedno i drugo meni odgovara, i minut mi je posla.

Zamolio bih vas da obratite pažnju na pravila.

S poštovanjem,

Burek_King ispred ukazivanja na GAMERS.ba Pravila
zakljucaj komentarisanje, uvedite like i dislike na slici i cao 
Banuj ih sve, poboljsati ces portal na 7 dana.
ned je napisao/la:
Hell yea, +1
Što zaključavati 

Pobanovati debile i to je to 
Banovati sve to, jer pored velikog broja upozoravanja i dalje su ostali mangupčići i troleri u pokušaju :)
ned je napisao/la:
Slažem se, odlična ideja +1
ned je napisao/la:
zakljucaj komentarisanje, uvedite like i dislike na slici i cao :)
Dobra ideja :)
Zašto bi mi ispaštali ostali radi debila ?
Uvijek se može lijep komentar napisati i nasmijati na sliku i sad da vi to zaključate?

Što gore kaže ban ih i gba će se rodit u ovih 7 dana  
Imam pravo napisat nidje veze ako je slika nidje veze ?
Bojim se da hejtaš i to ono hinjski, nije ti smetalo kad je bila slika za Vukovar ?

btw moj ti je savjet da promijeniš zastavu pored Sarajeva ;)
SRCEMOJE je napisao/la:
Imam pravo napisat nidje veze ako je slika nidje veze ?
Ne znam jesi li procitao temu do kraja, ali ako nisi, evo ti odgovor u nekoliko rijeci, koje ces nadam se procitati do kraja:

"- komentari na slike ce i dalje biti dozvoljeni, s tim da malo ostriji kriterij stupa na snagu, tj. svaka normalna rasprava, polemisanje, konverzacija je dozvoljena a komentari poput "ne kontam", "nidje veze" su striktno zabranjeni i biti ce sankcionisani."
Burek_King je napisao/la:
Ne znam jesi li procitao temu do kraja, ali ako nisi, evo ti odgovor u nekoliko rijeci, koje ces nadam se procitati do kraja:

"- komentari na slike ce i dalje biti dozvoljeni, s tim da malo ostriji kriterij stupa na snagu, tj. svaka normalna rasprava, polemisanje, konverzacija je dozvoljena a komentari poput "ne kontam", "nidje veze" su striktno zabranjeni i biti ce sankcionisani."
Procitao sam temu do kraja.

Ako je slika nidje veze moj komentar ce bit samo nidje veze.
Trebao bih sad napisat 10 recenica u kojima cu objasnit zasto je slika nidje veze ? Nemam pametnijeg posla.
Ako je slika dobra moj komentar ce bit da je dobra.
Ako ne kontam moj komentar ce bit ne kontam.

Sto ne znaci da cu na svaku sliku komentarisat da se odma razumijemo.

Ne vidim zasto je problem izrazit svoje misljenje u najjednostavnijem obliku?
SRCEMOJE je napisao/la:
Procitao sam temu do kraja.

Ako je slika nidje veze moj komentar ce bit samo nidje veze.
Trebao bih sad napisat 10 recenica u kojima cu objasnit zasto je slika nidje veze ? Nemam pametnijeg posla.
Ako je slika dobra moj komentar ce bit da je dobra.
Ako ne kontam moj komentar ce bit ne kontam.

Sto ne znaci da cu na svaku sliku komentarisat da se odma razumijemo.

Ne vidim zasto je problem izrazit svoje misljenje u najjednostavnijem obliku?
Ako ti je slika "niđe veze" nemoj odgovarati na nju? U cemu je stos da odgovoris "niđe veze"? Furka?

Ja tebi ne mogu osporiti da komentarises sta god hoces, i kako to hoces... Ali pravila postoje koje se pokusavaju maksimalno sprovesti. Idu vise vama, memberima u korist. I dosta toga progledamo kroz prste.

Kao sto rekoh, ne mogu ti zabraniti, ali pravila ce morati svako postovati. 
Burek_King je napisao/la:
Ako ti je slika "niđe veze" nemoj odgovarati na nju? U cemu je stos da odgovoris "niđe veze"? Furka?

Ja tebi ne mogu osporiti da komentarises sta god hoces, i kako to hoces... Ali pravila postoje koje se pokusavaju maksimalno sprovesti. Idu vise vama, memberima u korist. I dosta toga progledamo kroz prste.

Kao sto rekoh, ne mogu ti zabraniti, ali pravila ce morati svako postovati. 
Naravno ja nemam nista protiv da ti mene banujes ako ja napisem nidje veze na sliku. Slobodno.

Jednostavno ponekad cu osjetiti potrebu napisati taj komentar.
ned je napisao/la:
Sve receno. Potpis.
kvadrat je napisao/la:
Radi cega mi je izbrisan post?Obrazlozi
Zato sto mogu! 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.