Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 70 bodova

drajver za usb

146 pregleda · 10 odgovora · otvorena 14.07.2013. u 14:52

odes u opcije na mobu i nadjes usb povezivanje i tamo malo procackaj  na nesto si kvakicu stavio da ti neda  ili slime drivers instaliraj,spoji mob na usb,scann i naci cet ti on drivere  imo sam davno isti problem s k800i
http://android.sc/samsung-usb-drivers-for-mobile-phones/

sa tog linka sam skinuo za svoj SG ace

kad to instaliras spoji telefon na komp
ma mobitelu idi u postavke>aplikacije>razvoj aplikacija>USB ispravljanje gresaka
ako ti je hrvatski ako je engleski
settings>aplications>development>USB debugging

i onda ti se u notification baru pojavi za spajanje sa kompjuterom tj. USB conected-select to copy files to/from your computer
pritisnes to i onda turn on USB storage
kenant je napisao/la:
http://android.sc/samsung-usb-drivers-for-mobile-phones/

sa tog linka sam skinuo za svoj SG ace

kad to instaliras spoji telefon na komp
ma mobitelu idi u postavke>aplikacije>razvoj aplikacija>USB ispravljanje gresaka
ako ti je hrvatski ako je engleski
settings>aplications>development>USB debugging

i onda ti se u notification baru pojavi za spajanje sa kompjuterom tj. USB conected-select to copy files to/from your computer
pritisnes to i onda turn on USB storage
Skino sam to i instaliro al opet mi izbacuje ono found new hardware a spajo sam i galaxy s3 tu mi sve normalno radi 
DUBSTEP je napisao/la:
Skino sam to i instaliro al opet mi izbacuje ono found new hardware a spajo sam i galaxy s3 tu mi sve normalno radi :r
jesi siguran da si u postavkama sve napravio kako treba? ovo sto sam ti gore napisao? usb debuging
kenant je napisao/la:
jesi siguran da si u postavkama sve napravio kako treba? ovo sto sam ti gore napisao? usb debuging
Da, oznaceno je...
a kad spojis usb jel ti izbacuje ista na talefonu u notification baru?

i idi u control panel u programs i vidi imas li tu da ti pise da je instalirano samsung usb driver for mobile phones?
kenant je napisao/la:
a kad spojis usb jel ti izbacuje ista na talefonu u notification baru?

i idi u control panel u programs i vidi imas li tu da ti pise da je instalirano samsung usb driver for mobile phones?
Noup, samo iskoci dolje na kompu USB Hub 2.0 (nesto tako) i found new hardware 
Kod mene je Samsung mob i taki mi je problem bio ali u postavkama na mobitelu sam nasao aplikaciju spremanje podataka kliknes na nju i onda ukljucis usb u mob tako je kod mene ;D
Jesi probao da instaliraš samsung Kies, on obično instalira sve potrebne drivere.
BennyBlanco je napisao/la:
Jesi probao da instaliraš samsung Kies, on obično instalira sve potrebne drivere.
Jesam, al ne moze da prepozna moj mobitel, i dalje pise ono "please connect..."

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.