Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

War Thunder - Kratka recenzija

164 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.07.2013. u 20:17

Dobar dan dame i gospodo 
Sinoc sam skinuo War Thunder koji je u otvorenoj beti, ali mogu vam reci da me igra zakucala za racunar sinoc do 6 sati 

War Thunder je avionska ratna simulacija drugog svijetskog rata, koja je zaista impresivna i lijepa igra.

U igri uzimamo kontrolu nad :

U.S.A

Third Reich

USSR

Great Britain

Japan

Svaka nacija se posebno razvija, posebno se kupuju avioni i posebno se istrazuje. Zajednicko je hajmo reci main level, koji napreduje bez obzira sa kojom nacijom igrali.

Igra ima lijepu grafiku, ali sto je zapanjujuce su eksplozije, meci, rakete koje su veoma dobro popracene vizuelno i zvucno, a pored ovoga gameplay je vise nego dobar. Igra nije P2W, jer igranjem mozete otkljucati skoro sve u igri.

Mogu vam priznati da me igra iznenadila, igrao sam WoT koja mi je veoma brzo dosadila, ali ova igra je puno dinamicnija i nikad ne nedostaje akcije. Uz to sto pravim novcem ne mozete poboljsati svoje sposobnosti u igri preporucujem je svakom ko hoce da ubije dosadu 

Minimum Requirements
Celeron E1500 Dual-Core 2.2GHz
GeForce GT 330
RAM 2 GB
8 GB

I za kraj, gameplay :
http://www.youtube.com/watch?v=y5JK-2Yn5NA
Zanimljiva igra. Igram je već nekih par dana, 4 sam lvl i igram sa Amerima 

Ako ko hoće možemo baciti koju zajedno, samo neka se javi na PM oko dogovaranja 
These are minimum the game requirements :
Processor Intel Core2 Duo @ 2.40GHz
Video card GeForce 8800 GT
RAM 2 GB
DirectX 9.0c
OS Windows XP
Free space 8 GB

Samo da dodam ;)
Inače igru sam probao kod prijatelja i mogu ti reć da je odlična mogo bi sjedit igrajući je dosta sati jako je zabavna
svastika je napisao/la:
These are minimum the game requirements :
Processor Intel Core2 Duo @ 2.40GHz
Video card GeForce 8800 GT
RAM 2 GB
DirectX 9.0c
OS Windows XP
Free space 8 GB

Samo da dodam 
Inače igru sam probao kod prijatelja i mogu ti reć da je odlična mogo bi sjedit igrajući je dosta sati jako je zabavna
ja igram sa intel 1.8 dual core i 4 gb rama 30 fpsa pa ti vidi..
Pristavio sam i ja da se downloduje... Nesto mi se pravo svidila iz ovih skrinsotova i youtube klipova.
Baš ovo što je naš Burek rekao, meni se dopala pravo iz skrinšotova  stavio sam na dl, ako ko hoće da bacimo koju rundicu kad skinem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.