Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Minecraft 1.6.1 no sound

75 pregleda · 4 odgovora · otvorena 03.07.2013. u 19:07

Skino sam malopre 1.6.1 sa torenta ali nemam zvuka,prvo sam bio instaliro preko 1.5.2 verzije nije bilo,onda sam izbriso .minecraft folder i instaliro sam 1.6.1 i opet nema,reinstaliro sam i javu.Kod nekih radi zvuk kod nekih neradi kad gledam komentare na torentu?
"Delete or Rename the "resourses" folder on the minecraft instalation directory, then re-update, that solves the sound issue for me...."
ned je napisao/la:
"Delete or Rename the "resourses" folder on the minecraft instalation directory, then re-update, that solves the sound issue for me...."
Nema taj folder ima resourcepack od foldera u 1.6.1 ima assest,bin,libraries,resoucepacks,saves,stats,versions
Skinem drugi laucher i radi zvuk ali nemogu modove ubacit nece reis minimap da radi,dok na starom radi ali nema zvuka,mislio sam da nema mod loader instaliram i njega pa onda reis minmap ali opet nece kad udjem u igricu kao da nisam instaliro
reis minimap rade na 1.5.2 i starijim verzijama...
Moras sacekati da se updateuje.
RAZOR_7 je napisao/la:
reis minimap rade na 1.5.2 i starijim verzijama...
Moras sacekati da se updateuje.
Radi i na 1.6.1 pise odakle sam skino,nego nece nijedan mod da radi,na ovom launcheru sto ima zvuk,a sto nema zvuka na njemu oce modovi.
Znali neko kako naci konja kad igram na serveru?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.