Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog -Gamers.ba App

233 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.07.2013. u 17:39

Bilo bi kul da se napravi gamers app 4 android i iphone :D

Sta vi mislite ?
Predlago sam ja dok sam bio u administraciji. Nema niko ko zna Android SDK, a da se traže firme koje se tim bave, uzet će bruku para.
Iphone SDK se plaća mnogo, a dosta raje nema para, ipak za android je drugačije ali treba dosta vremena.

Ne vjerujem da ima iko zainteresovan za to, i ako ima tražit će mnogo mnogo od administracije.

Ja lično da znam bolje raditi u javi uradio bih za android, ali pošto je to i više nego komplikovano, skini android sdk pa ćeš skontat na čemu si.

:)
Pa da li bi se moglo izdvojit 10-20 premiuma da se to napravi te kasnije uvest opciju kada aplikacija bude na trzistu preko sms-a dobijes kod da bi mogo aktivirat aplikaciju
Opera najnormalnije otvara gamers.ba, nema potrebe za posebnom aplikacijom.

poz iz Mostara 
Pa kad bi se napravila aplikacija bilo bi 100 puta bolje. I pregeldnije prije svega evo ja sam preko Delphina i veoma je nepregledno i tesko pisati nove potlruke :-[
ArtRS je napisao/la:
Pa kad bi se napravila aplikacija bilo bi 100 puta bolje. I pregeldnije prije svega evo ja sam preko Delphina i veoma je nepregledno i tesko pisati nove potlruke 
Teško bi bilo da se napravi live web aplikacija, jedino da neka mini da možeš vidjeti nešto neke vijesti i slično, i da to neko stalno updejtuje.
Elysium je napisao/la:
Teško bi bilo da se napravi live web aplikacija, jedino da neka mini da možeš vidjeti nešto neke vijesti i slično, i da to neko stalno updejtuje.
Pogledaj malo Gooogle Play Store svaka druga app. je takva. Jeste da je tesko bilo kakvu aplikaciju napraviti ali sad da posebqn skill za live web...
Ili da se postajeci sajt ucini responsive :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.