Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

World of Tanks par pitanja

123 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.07.2013. u 09:37

Evo večeras ću ostaviti WoT da mi se skine, da malo ubijem dosadu na raspustu, pa me zanima na početku..

Šta generalno trebam da radim, kako se kupuju tenkovi, koji da kupim, uzmem šta god na početku itd..

Ono basic o igrici 

Hvala.
Znači. Bit u igrici ( po meni ) je imati što bolji tenk, i pametno igrati. Pobijediti rundu koja traje maximalno 15-20 minuta možeš ako srušiš/razneseš svih 15 protivničkih tenkova, ili ako im captureaš bazu. Na početk dobiješ 5-6 slabijih tenkova, i onda sa experience poenima možeš istraživati nove cijevi i slično. A nakon što istražiš, novcem ih kupiš. Kada istražiš određene dijelove tenka, tada možeš istražiti novi tenk, i kupiti ga. Ja sam davno počeo igrati World of Tanks, pa sam malo i zaboravio koji se tenkovi dobiju na početku. L-Traktor znam da se on dobije, možeš početi istraživati njega, a kasnije i druge tenkove. Ja sam sada sebi nabavio Object 704, i ne mogu mi prići xD

Post dobio aplauz od exampLe_

Tenkovi su balansirani prilicno dobro ali opet pojedini tenkovi su bolji u nekim situacijama nego ostali.

Prvo skontaj sa cim volis da igras,
heviji
mediumi
lovci
skauti
ili artiljerija

Kad krenes da igras dobijes od svake nacije jedan tenk za pocetak tj. dobices 6 tenkova tier I od svih.
Da bi otvorio sledeci tier II moras skupit sa tierom I odredjeno iskustvo ili ti ga exp, i tek kad ga otkljucas mozes ga kupiti za srebro.
Svaki tenk koji kupis je stock, i dok budes igrao sa njim i zaradjivao exp mozes da mu otvoris neke dijelove, npr veci top, bolju kupolu, jaci radio. Sto vise otvoris tenk ce biti bolji.

Od tenka prva ova kolona uspravno su ti stock stvari koje su montirane na tenk kad ga kupis, druga kolona uspravno je sta mozes da otvoris i montiras na taj tenk, kad predjes misom preko odredjene stvari pise ti koliko ti treba para i expa da ga otvoris i kupis

Mozes takodje da montiras i odredjenje vrste modula na tenk da bi bio jos bolji, ali na manjim tenkovima nema potrebe da to radis jer su dosta skupi, module kupuj tek od tiera V

Da ti ne objasnjavam sad koji je koji modul mozes i da procitas, ako slabije poznajes engleski jezik stavi na nas i udri

Samo polako i pametno igraj i sve ce ici dobro, nemoj da se zaljeces u tenkove ko rambo, beze ces da pogines i neces zaraditi nista. Savjetujem ti da nadjes jos 1 ili 2 ortaka i da igrate u vodu jer opet je lakse nego sam

Iskopao sam jos nekih tutorijala za WoT sa foruma pa pogledaj

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/234673-zbirka-vodica-za-nove-igrace/

Post dobio aplauz od exampLe_

Kreni linijom Sovjetskih tenkova prema tenku KV-1 jer ti on daje najvise izbora u buduce... Kada zavrsis KV-1 idi na 1s pa onda na IS [Iosif Stalin] Tenkovi. Ne preporucujem da igrate jer je igra zarazna i gube se zivci, ako zapadnes 4-5 jutarnjih partija u noob team i sve izgubis, takav ce ti biti i ostatak dana.
Ja sam igram WoT,preporucujem ti izaberi Nijemce imaju najjace tenkove, Englezi imaju sranje tenkove. Od 10 tenkova koje ces imat ako budes isao do kraja, 5 ce ti biti jaki a 5 ce ti biti slabi :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.