Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dajemo /OTKAZE

511 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.07.2013. u 14:12

Ma napraviše oni koridu od ovoga :/

Nije da nešto serem, jebiga znam kakva je situacija, donekle i podržavam ove proteste, čak sam i prisustvovao na istim par puta, ali nisam mogao vjerovati kada sam vidio onaj "koncert" dan posle Berinine smrti, sramota.
E pa vala treba se ostat' dok se nešto ne poduzme.  
VecaHZ je napisao/la:
E pa vala treba se ostat' dok se nešto ne poduzme. :-X
Točnije dok ne počnu rastjeravat.
E vala biće rata opet :/
HarisSouth je napisao/la:
Ma napraviše oni koridu od ovoga :/

Nije da nešto serem, jebiga znam kakva je situacija, donekle i podržavam ove proteste, čak sam i prisustvovao na istim par puta, ali nisam mogao vjerovati kada sam vidio onaj "koncert" dan posle Berinine smrti, sramota.
koncert nije bio u pravom smislu te riječi, to što su neki došli da bi se zadavali i pili to je druga priča, jako je važno da proteste podržavaju slavne ličnosti, tipa dubioze, letu štuke, zoster-a, to je strašna moralna podrška.
aleksandross je napisao/la:
E vala biće rata opet :/
o cemu ti, hahah 
Neće ništa promijeniti, mogu 10 godina ovako.
ovaj nas narod je glup ko ku**c, u grčkoj hljeb poskupi 20 feninga ljudi sruse pola atine a ovdje niko ne smije pisnut, nista se nece postic sa ovim mirnim demonstracijama
Vjerujem da je vecina dosla da bi se pricalo o njima i slucajno ako ih uhvati kakva slika ..
Istina je da su već mjesec dana ispred parlamenta, pola ih gladno i žedno, a opet se ništa nije postiglo...al' ne vjerujem da policija sad uopšte smije maknuti nekog..borba za JMBG je velika stvar, i vjerujem da bi puno ljudi iz BiH došlo kad bi izbili incidenti.
Raja se "digla" zbog pogrešne stvari. To je sve što imam reći.
Kako zbog pogrešne stvari? Bez JMBG ne možeš NIŠTA. Osiguranje, rodni l., pasoš?  
MENT1S je napisao/la:
ovaj nas narod je glup ko ku**c, u grčkoj hljeb poskupi 20 feninga ljudi sruse pola atine a ovdje niko ne smije pisnut, nista se nece postic sa ovim mirnim demonstracijama
Pa šta trebamo, svoju imovinu rušit' da bi došli do rezultata ? Nema od toga ništa, sam' sebi možemo loše napraviti. Treba njihove kuće rušit', auta im porazbijat', pa ćeš vidjet' da će reagovati.
Najgori su ovi što pametuju kako bi trebali čekati da to sve prođe pa da dođe na svoje... e pa kako je krenulo, na svoje neće doći tako brzo.  

#JMBG!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.