Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nadogradnja

70 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.06.2013. u 10:41

Dakle imam komp sa sljedecom konfiguracijom Amd Sempron 2300+ 1.59gHz +DDR1 768mb RAM grafička je :Nvidia Geforce4 MX 4000

Pitanje je sljedeće, šta bi sve mogao dodati u taj komp a da bi mogao igrati igrice tipa: Counter Strike Source,bullet run cod4 ili tako nešto. :)

samo nemojte reci kupi novi komp ili promjeni cjelu matičnu jer to je suludo hahaha:)

ja sam razmišljao da dodam još 2gb ram-a i ovu grafu VGA XFX HD5450 1GB DDR3, HDMI, DVI, VGA, DX11, low profile a sada vi recite dali je to pametno :)
Prvo reci dal mi se isplati podignuti na 2 gb ram-a i staviti ovu grafu VGA XFX HD5450 1GB DDR3, HDMI, DVI, VGA, DX11, low profile
dundo2 je napisao/la:
Prvo reci dal mi se isplati podignuti na 2 gb ram-a i staviti ovu grafu VGA XFX HD5450 1GB DDR3, HDMI, DVI, VGA, DX11, low profile
Ne isplati se nikako i pitanje je hoce li ti ploca podrzati toliko RAM-a. Ta graficka ti ne moze na plocu jer je PCI-Express a ti imas GeForce 4 koja je AGP.
Za CoD4 i slicne igre ti treba dosta jaci procesor od tvog Semprona, tako da jedino rjesenje novi komp. Za 200KM mozes naci mnogo bolji komp od trenutnog.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.