Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ime filma

148 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.06.2013. u 22:54

pozz gledao sam dio filma davno jedan djecak upise da trenira balet a stari hoce da bude boksac pa kako se zpve film
Eh kad je vec ovaj otvorio temu, da ne dizem ja drugu..

Zanima me ime filma, ovako film je stariji, mozda je sniman od 2000 od 2008, u to periodu nekad sigurno. Znam da sam ga gledao na tv u jednom na obn u ja msm. Ovako poznatiji glumac nezz kako se zove, ugl u tom filmu ima plave pramenove. Radnja se desava tako sto on ode u neku stranu zemlju, upozna neku trebu, tamo vamo, skonta se sa njom. A u stvari to sve navlakusa. Kasnije ga zarobe, hoce organe da mu prodaju i to... Eh sad me zanima jel' neko zna naziv ?
neXs je napisao/la:

Zanima me ime filma, ovako film je stariji, mozda je sniman od 2000 od 2008, u to periodu nekad sigurno. Znam da sam ga gledao na tv u jednom na obn u ja msm. Ovako poznatiji glumac nezz kako se zove, ugl u tom filmu ima plave pramenove. Radnja se desava tako sto on ode u neku stranu zemlju, upozna neku trebu, tamo vamo, skonta se sa njom. A u stvari to sve navlakusa. Kasnije ga zarobe, hoce organe da mu prodaju i to... Eh sad me zanima jel' neko zna naziv ?
Vreli organi II
neXs je napisao/la:

Da nije neki od Hostel dijelova?

Prvi dio je izasao 2005, drugi 2007, treci 2011.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.