Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

Prenos bodova

232 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.06.2013. u 22:37

Pozdrav,

Nedavno samo pokrenuo temu trebao mi je logo, i sada kada sam napokon se odlucio za pobjednika pitanje mi se jednostavno samo ponistilo ( il sam ja slucajno ) nije sad ni bitno. Da ne ispadne da sam papak samo da momku dam bodove

Wantz javi se

Link prijasnje teme:

http://gamers.ba/forum/27/196089/logo-design/

Znaci cim prebacim bodove obrisite temu ili sta vec
ja mislim da je to zabranjeno zato sluzi slanje boba kad imas premium  
Sto je zabranjeno ? Tema je vec postojala i sve je bilo regularno, red je da bude i sa moje strane regularno. Stara tema je ponistena i tamo ima njegov rad. Vec sam objasnio u prvom postu ionako
Rješenje
Tu.
Micron je napisao/la:
ja mislim da je to zabranjeno zato sluzi slanje boba kad imas premium  
Ne moze biti zabranjeno. Jer su na gamersu izgleda uveli fazon da ako tema duze vremena stoji inactive, tj ne daju se bodovi za neko vrijeme, tema se ponistava. Isto se desilo i LoKi-u, i ne ide sada da on kupuje premium samo da bi poslao bodove koje je vec bio postavio na prije temu.

Post dobio aplauz od IceWolf

742 je napisao/la:
Ne moze biti zabranjeno. Jer su na gamersu izgleda uveli fazon da ako tema duze vremena stoji inactive, tj ne daju se bodovi za neko vrijeme, tema se ponistava. Isto se desilo i LoKi-u, i ne ide sada da on kupuje premium samo da bi poslao bodove koje je vec bio postavio na prije temu.
Huh ko bi reko da ces me bas ti podrzat ))
Uglavnom necu da budem papak, je**i ga bodovi  al eto buduci da sam obecao red je da ispunim pa makar bio i sankcionisan

Moze lock delete ili sta vec

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.