Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Adsense,free domena

140 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.06.2013. u 19:24

Da li adsense prihvata i free domene kao npr. http://www.asdasd.us.to ? Da li bi tu mogao postavljati google oglase? :) ili npr. ako je registrovano na nekom free hostingu ?
Naravno.

Post dobio šamar od Limmaa

Ne, ne prihvata :)

Sajt ne smije biti na subdomeni :)
belmo996 je napisao/la:
Ne, ne prihvata :)

Sajt ne smije biti na subdomeni :)
Kako onda objasnjavas da radi na .com.ba domeni?
_domaci_rap_ je napisao/la:
Kako onda objasnjavas da radi na .com.ba domeni?
Pa kad te prihvate za jedan web (sa normalnim domenom itd..) ti kasnije koliko znam mozes staviti oglas na bilo koju stranicu nije bitan domen,samo ta stranice ne smije krsiti uslove adsense :)
I koliko znam .com.ba domen se ne moze svrstati u skupinu "free domena" ;)
belmo996 je napisao/la:
Pa kad te prihvate za jedan web (sa normalnim domenom itd..) ti kasnije koliko znam mozes staviti oglas na bilo koju stranicu nije bitan domen,samo ta stranice ne smije krsiti uslove adsense :)
I koliko znam .com.ba domen se ne moze svrstati u skupinu "free domena" ;)
Moguce je i to. Ja konkrento na accountu imam vise domena, prve reklame sam postavljao na .com, kada su mi prihvatili, dodao sam na .com.ba. Ali opet ne znam 100% da li je tako. Uglavnom vrte mi se na .com.ba :)
_domaci_rap_ je napisao/la:
Moguce je i to. Ja konkrento na accountu imam vise domena, prve reklame sam postavljao na .com, kada su mi prihvatili, dodao sam na .com.ba. Ali opet ne znam 100% da li je tako. Uglavnom vrte mi se na .com.ba :)
Pa sad ti kazem :)

Ako si se prijavio na adsense sa regularnim domenom (.com,.net,.org,.ba idt...) i odobrili te sve super :D
Ti kasnije mozes na milion sajtova postaviti te oglasi ali ti sajtovi moraju ispunjavati adsense uslove koristenja ili u suprotnom slijedi banana :)
Znači kasnije domen nije bitan :D
Ja sam bio na adsense prijavljen sa domenom com.ba

To je i jedina domena od bihneta koja moze da se registruje preko adsensa.
Ne prihvata PROVJERENO!!! 100000%
.com.ba NIJE BESPLATNA DOMENA OSIM KORISNICIMA ADSL-A !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.