Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pomoc] GPS Navigacija

68 pregleda · 2 odgovora · otvorena 26.06.2013. u 20:08

Zdravo, naime imam Crypton S800 navigaciju i imam problem sa njom. Do prije par dana je normalno radila a sada kad upalim samo stoji na pocetnom zaslonu gdje pise GPS SYSTEM nešto bla bla ono background slika i ništa se ne može.

Na navigaciji je instaliran Windows CE kako već i ugl navigacija se pokrece sa SD kartice i vjerujem da je problem u onim fajlovima sa SD kartice čim navigaciju ne učitava. Pa me interesuje gdje mogu skinuti te sistemske fajlove od navigacije za Crypton S800, trazio sam po guglu ništa da nađem pa reko mozda neko ovdje ima iskustva.

Unaprijed hvala, LP
Trebao si dobiti kopiju svih fajlova sa kartice na nekom CDu, a i ako nisi, prva stvar koju radiš kad kupiš GPS uređaj jeste da uradiš backup i pohraniš sve podatke.
Dalje, to što si rek'o "blablabla" je izgleda najbitnije što kaže, jer kako da ja znam iz blablabla šta ti kaže problem?  
ZES je napisao/la:
Trebao si dobiti kopiju svih fajlova sa kartice na nekom CDu, a i ako nisi, prva stvar koju radiš kad kupiš GPS uređaj jeste da uradiš backup i pohraniš sve podatke.
Dalje, to što si rek'o "blablabla" je izgleda najbitnije što kaže, jer kako da ja znam iz blablabla šta ti kaže problem?  :r
Nije problem, vec onaj početni zaslon dok se pali uređaj gdje piše Crypton GPS Sistem slika samo i stoji na tome. TI mozeš ono na fazon desni klik propretis , explorer od windowsa koristit itd ali ne GPS..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.