#
Pitanje
Riješeno
61 bod
#
762 pregleda · 30 odgovora · otvorena 23.05.2007. u 20:50
DAJJJJJJJJ !
banip
Svakom loncu poklopac...
btw... ako je ucinio uslugu onda nista cudno
btw... ako je ucinio uslugu onda nista cudno
ma ja a ja kad sam kumio admine na starom acc... da me ne banuju radi ovoga ! oni mi uzeshe i bodove i ban!
i tebe bi trebalo ! BAN
i tebe bi trebalo ! BAN
Sta ako je dao bodove ? krivo vama sto vama neko ne da.
Cus ! adminova je odluka nije vasha
Cus ! adminova je odluka nije vasha
TRL de mi daj tut o photoshop iconom
vidis da te izvlacim iz govana
vidis da te izvlacim iz govana
Ovo je postena predaja bodova , nije nimalo ofirna , ne pricajte nebuloze.
Rev. je napisao/la:
Pozdravio te b0k1 "nebuloze" Palo
| Ovo je postena predaja bodova , nije nimalo ofirna , ne pricajte nebuloze. |
Pozdravio te b0k1 "nebuloze" Palo
Kakvi su ovo novi fazoni prebacivanja bodova ? :$
4m1r. je napisao/la:
hahahahahahahahh
| Pozdravio te b0k1 "nebuloze" Palo |
hahahahahahahahh
pa mozda zato sto nema opcije "daj bodove" ... sta vam je ba sta se zabalili ebo vas bodovi
... hocel josh neko
... ccc ne mogu da vjerujem z*** cega se vi zamarate i smarate
molim admine da obrishu temu
... hocel josh neko
... ccc ne mogu da vjerujem z*** cega se vi zamarate i smarate molim admine da obrishu temu
trebao si barem navesti razlog predaje bodova
4m1r. je napisao/la:
tebe ce neko banovat kad dodjes u Sarajevo kako si se samo digo nevjerovatno,kad dodjes mila si maca,a preko neta si najludji. ...
| banip |
tebe ce neko banovat kad dodjes u Sarajevo kako si se samo digo nevjerovatno,kad dodjes mila si maca,a preko neta si najludji. ...
inactive je napisao/la:
ooooooooooooo.... nemoj jako
tebe ce neko banovat kad dodjes u Sarajevo kako si se samo digo nevjerovatno,kad dodjes mila si maca,a preko neta si najludji. ... |
ooooooooooooo.... nemoj jako
inactive je napisao/la:
hahhahaaaha ... popusi ga si sam OK ?
OMFG koliko ja to imam zivota ? Svaki put kada dolazim u sa najavlju moju smrt
HAAAAHHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHA
smijem vam se debiliiii
tebe ce neko banovat kad dodjes u Sarajevo kako si se samo digo nevjerovatno,kad dodjes mila si maca,a preko neta si najludji. ... |
hahhahaaaha ... popusi ga si sam OK ?
OMFG koliko ja to imam zivota ? Svaki put kada dolazim u sa najavlju moju smrt
HAAAAHHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAsmijem vam se debiliiii
4m1r. je napisao/la:
Zato sto aldin nikad nedodje na turnir kad si ti u SA
| hahhahaaaha ... popusi ga si sam OK ? OMFG koliko ja to imam zivota ? Svaki put kada dolazim u sa najavlju moju smrt HAAAAHHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAsmijem vam se debiliiii |
Zato sto aldin nikad nedodje na turnir kad si ti u SA
4m1r. je napisao/la:
ti si malo sretan ..
fkt ispusices foru
Jer ti se trebo da popijes batine gore kad si bio , medjutim z*** odlicnih momaka koje drze internet club inferno nisam htio bezze probleme da stwaram ... Mogo sam jednostawno to rijesit doci sa 5,6 starijih momaka i da te odmah prebace na cum ... Misli da bi se neko zaletio za tebe ? smijesno ... bezze bi se prekinuo turnir i ja bi ospao dbl , to mi netreba ...
nemoj se kurcit preko tipki jer ces ispusit foru kad tad kunem ti se ...
Kosto kaze aldin preko tipki sa glawni , a kad dodjesh u SA ne primjecujesh se
| hahhahaaaha ... popusi ga si sam OK ? OMFG koliko ja to imam zivota ? Svaki put kada dolazim u sa najavlju moju smrt HAAAAHHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAsmijem vam se debiliiii |
ti si malo sretan ..
fkt ispusices foru
Jer ti se trebo da popijes batine gore kad si bio , medjutim z*** odlicnih momaka koje drze internet club inferno nisam htio bezze probleme da stwaram ... Mogo sam jednostawno to rijesit doci sa 5,6 starijih momaka i da te odmah prebace na cum ... Misli da bi se neko zaletio za tebe ? smijesno ... bezze bi se prekinuo turnir i ja bi ospao dbl , to mi netreba ...
nemoj se kurcit preko tipki jer ces ispusit foru kad tad kunem ti se ...
Kosto kaze aldin preko tipki sa glawni , a kad dodjesh u SA ne primjecujesh se
stasnet.gAte je napisao/la:
U pravu si brate mogu oni koji se nekome u supak uvlace !
ma ja a ja kad sam kumio admine na starom acc... da me ne banuju radi ovoga ! oni mi uzeshe i bodove i ban! i tebe bi trebalo ! BAN |
U pravu si brate mogu oni koji se nekome u supak uvlace !
Zwer je napisao/la:
Joj jest tesko naci havera da ti polomi nekog ko ti smeta , haj ti svojim rukama se posutaj , kako bi to izgledalo , ti ko neki vodja bande ! Pobij se ti ostavi te momke neka gledaju TEBE !
| ti si malo sretan .. fkt ispusices foru Jer ti se trebo da popijes batine gore kad si bio , medjutim z*** odlicnih momaka koje drze internet club inferno nisam htio bezze probleme da stwaram ... Mogo sam jednostawno to rijesit doci sa 5,6 starijih momaka i da te odmah prebace na cum ... Misli da bi se neko zaletio za tebe ? smijesno ... bezze bi se prekinuo turnir i ja bi ospao dbl , to mi netreba ... nemoj se kurcit preko tipki jer ces ispusit foru kad tad kunem ti se ... Kosto kaze aldin preko tipki sa glawni , a kad dodjesh u SA ne primjecujesh se |
Joj jest tesko naci havera da ti polomi nekog ko ti smeta , haj ti svojim rukama se posutaj , kako bi to izgledalo , ti ko neki vodja bande ! Pobij se ti ostavi te momke neka gledaju TEBE !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.