Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za gledanje TV Online (BESPLATAN)

157 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.06.2013. u 00:46

Pozdrav svima, zelim da vam predstavim program za gledanje tv online, potpuno je besplatan, sam sam ga napisao od 0 i planiram da radim jos puno na njemu, evo izvolite i pogledajte, trenutno sve radio stanice rade a tv kanali oko 80 posto, posto radimo na ovih 20 posto.

Bice i update uskoro, sto ce vam sam program izbacivati...

Za pokretanje programa potreban je kljuc koji cete dobiti besplatno i podrzana verzija net framework-a.

PROGRAM NE SADRZI VIRUS STO DOKAZUJE VIRUS SCAN!

NO VIRUS SCAN LINK:

http://vscan.novirusthanks.org/analysis/2d9f8afcecd6f97857ae98fd7bd1c24e/dmlwLXR2LWJldGEtZXhl/

Date 2013-06-25 00:45:30 (GMT 1)
File name vip-tv-beta-exe
File size 3867709 bytes
MD5 hash 2d9f8afcecd6f97857ae98fd7bd1c24e
SHA1 hash f0519302300d8de112aed4ea226ad284b930ff4d
Detection rate: 0 on 14 (0%)
Status: CLEAN

Download link :

1. http://www.mirrorcreator.com/files/1DFNSKYW/VIP-TV.BETA.exe_links

2. http://www.speedyshare.com/ESTs9/VIP-TV.BETA.exe
Ajde napisite ako ima neka greska, ili nece da vam pokrene, posto je u fazi testiranja, obavezno proverite NET Framework!

Inace bice brda domacih kanala, zasticeni linkovi, uptime 99posto, i sto je najbitnije bice BESPLATAN!!!!!

Sve to ocekujte kroz mesec dana, posto nemam bas puno vremena sad.
drdrift je napisao/la:
Ajde napisite ako ima neka greska, ili nece da vam pokrene, posto je u fazi testiranja, obavezno proverite NET Framework!

Inace bice brda domacih kanala, zasticeni linkovi, uptime 99posto, i sto je najbitnije bice BESPLATAN!!!!!

par kanala ne rade, discovery jel ima onaj obicni,ovo sve nesto s prijevodo na ruski :S
Znam za Discovery, radim na njemu, izacice u sledecem update-u sa srpskim prevodom.

Takodje ne rade ovi ruski kanali ispod.

Inace imate opciju da prijavite kanal, pa to koristite.

To dobijem kada pokusam pokrenuti, unio sam kod i idem Run as administrator naravno (koristim win7 - 64 bit) NET Framework 4 Extended

EDIT: Probao sam na laptopu (Win7 32bit) i radi normalno, znaci ne radi na 64-bitnom win7, zatim primijetio sam da ne radio opcija prijavljivanja programa, dobija se ista greska kao gore na slici, mnogi programi ne rade, te je jako mal' izbor istih i većina je na ruskom (što apsolutno nikom ne treba).

Lijep pozdrav, nastavi raditi.
FaaRav je napisao/la:

To dobijem kada pokusam pokrenuti, unio sam kod i idem Run as administrator naravno (koristim win7 - 64 bit) NET Framework 4 Extended

EDIT: Probao sam na laptopu (Win7 32bit) i radi normalno, znaci ne radi na 64-bitnom win7, zatim primijetio sam da ne radio opcija prijavljivanja programa, dobija se ista greska kao gore na slici, mnogi programi ne rade, te je jako mal' izbor istih i većina je na ruskom (što apsolutno nikom ne treba).

Lijep pozdrav, nastavi raditi.
i ja isto.
Sledeci update izlazi veceras:

Beta v1.1

-Sredjeno za ANYCPU ( 32bit i 64bit)

-Popravljena opcija prijavljivanja offline kanala

-Nova lista kanala (sa 100 domacih kanala)

PINK,PINK BH, PINK2, Pink Realty, RTS 1, RTS 2, PRVA TV, B92, KCN KANALI, OBN, BHT 1, FEDERALNA TV, HRT 1 .... jos mnogi....
drdrift je napisao/la:
Sledeci update izlazi veceras:

Beta v1.1

-Sredjeno za ANYCPU ( 32bit i 64bit)

-Popravljena opcija prijavljivanja offline kanala

-Nova lista kanala (sa 100 domacih kanala)

PINK,PINK BH, PINK2, Pink Realty, RTS 1, RTS 2, PRVA TV, B92, KCN KANALI, OBN, BHT 1, FEDERALNA TV, HRT 1 .... jos mnogi....
daj brate hocel biti RTL Hrvataski :(
Hoće li biti kanal E!  
drdrift je napisao/la:

Drug i meni isto kad hocu da ga pokrenem izbaci details continue and quit i klikcem continue ali nece sta da radim tj isto kao sto je ovaj prije mene prijavio
Pa verovatno je do 64bit operativnog sistema, ne mozes nista da uradis, nego sacekaces update, koji izbacujem veceras/ujutru. Obavesticu vas ovde na forumu.

Potrudicu se da ubacim te kanale, pogotovo !E

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.