Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 30 bodova

Online gledanje filmova

172 pregleda · 19 odgovora · otvorena 22.06.2013. u 22:56

Imam problem sa online gledanjem filmova, na svakom filmu, seriji, nebitno svake 5. sekunde "šteka", učitava, ugl skontat ćete preko slike 

Refresh (F5) nekoliko puta uradi, meni to se nekad desi kad gledam filmove na Filmoviziji, premotas malo video, za 20 sekundi nije bitno, i onda "Stop" cekas 1-2 minuta i pokrenes i onda ti vise nece stekat, to ja uradim i bude normalno onda.
Elmedin je napisao/la:
Refresh (F5) nekoliko puta uradi, meni to se nekad desi kad gledam filmove na Filmoviziji, premotas malo video, za 20 sekundi nije bitno, i onda "Stop" cekas 1-2 minuta i pokrenes i onda ti vise nece stekat, to ja uradim i bude normalno onda.
Isto opet  
Stavi pauzu nekoliko minuta i onda play i vidi ocel onda.
Stavi pauzu 20tak min,pa bi trebalo biti uredu.
Pokusaj da ocistis keš memoriju ako to ne upali pusti(pauziraj) nekoliko minuta da se film bufferuje :)
Uredu je sa ovim sad, sad novi problem:

"glas prevoda" ide par sekundi prije "texta prevoda" ako razumijete 
keiz je napisao/la:
Uredu je sa ovim sad, sad novi problem:

"glas prevoda" ide par sekundi prije "texta prevoda" ako razumijete 
Pa probaj opet Refresh , ali ja mislim da je to do filma, de mi daj ime filma pa cu ti ja dat link vamo na jednoj drugoj stranici gdje sve u redu.
Elmedin je napisao/la:
Pa probaj opet Refresh , ali ja mislim da je to do filma, de mi daj ime filma pa cu ti ja dat link vamo na jednoj drugoj stranici gdje sve u redu.
ma Ted ba 
Koliko sam ja upoznat da je bolje gledati filmove i druga sranje na mozili, nego na google crom a navecer i meni nekad steka ... Skontao sam da ujutru nikako ne steka  haha
AdiSba je napisao/la:
Koliko sam ja upoznat da je bolje gledati filmove i druga sranje na mozili, nego na google crom a navecer i meni nekad steka ... Skontao sam da ujutru nikako ne steka  haha
inače i koristim firefox 
Skineš s piratebay film, BS player ti sam nađe titlove i gledaš ko gospodin u najboljem kvalitetu, je***a vas filmovizija..
I ja koristim firefox,imao sam isti problem...Samo sacekaš nekoliko minuta kao na youtubu da se napuni,kada se pola napuni PLAY i uživaj.
Nije pomoglo, ista stvar, na ovoj filmopediji nije ni učitalo -_-

hvala ipak 
keiz je napisao/la:
Nije pomoglo, ista stvar, na ovoj filmopediji nije ni učitalo -_-

hvala ipak :)
Ma nadji drugi sajt i gledaj filmove,ako ti ovaj štopa
eldarvedo147 je napisao/la:
Ma nadji drugi sajt i gledaj filmove,ako ti ovaj štopa
Prvi put mi se dešava na filmovizija ne očitava film normalno, inače sam pregledao skoro sve epizode CSI Miami-a na njoj 
da li ti to svaki dan tako bude msm uvjek steka?probaj ocistiti cache,cookies,i meni je tako bilo isto na filmoviziji ocistio sam to i radilo je onda sve normalno,a moze biti i do toga da je sajt pun pa zato steka.
Danyyy je napisao/la:
da li ti to svaki dan tako bude msm uvjek steka?probaj ocistiti cache,cookies,i meni je tako bilo isto na filmoviziji ocistio sam to i radilo je onda sve normalno,a moze biti i do toga da je sajt pun pa zato steka.
ma čistio sam, nije do toga, hvala svima, lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.