Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Unikatne posjete

0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.05.2007. u 21:40

Potreban mi je program koji se upload ili instal na hosting weba i da broji koliko ima web univerzalnih posjeta dnevno.

Da naglasim...

Netreba mi neki fol sto ce pokazivat to na webu nego samo na hostingu tj. u cpanelu

Treba li link ili da ga neko upload

Hvala
ako radis u e107 imas u pluginima da instaliras opciju zove se nesta sa statistic,i to samo odobris i ispisujeti ko html stranicu i tu tu to pise,nemogu sad da ti kazem tacan naziv jer mi je puko hosting
Instaliraj Webalizer, Awstats ili neku trecu skriptu buduci da nemas takvu opciju u cpanelu. Mozda imas samo opciju u cpanelu (x inace ima) da instaliras neke od ova dvije skripte i link na stats koji ce otvarati zapravo stranice skripte...
Pa imam 2 hostinga ja jednom imam vec ta statistika dok na drugom nema i sad zelim i tu nabavit isti fol
Cpanel inace koristi jednu od one dvije gore pomenute, pa pokusaj sa instalacijom jedne od njih, a mozes ih skinuti s njhovih stranica, samo upisi ime u google i odmah prvi link.
Ako budes imao problema mozes pokusati sa vjerovatno laksom solucijom -- http://extremetracking.com/?reg
Inace ovo su sve web rjesenja a u cpanelu imas samo link ili automatsku skriptu za instalaciju istih (ili nemas nijedno od ovog kao sa tim drugim hostingom). Pitaj support ;-)
Ne znam da i jedan CP to podrzava.
Ja sam licno nasao skriptu za racanunjanje i za reg usere i prava mi je. Javi mi se na pm pa ti dadnem link gdje sam nasao tu scriptu!
pa registruje se na google analytics, ubacis u stranicu dio koda i na googleovoj analytics stranici gledas sve, grafove, sve sve sve
snjinjinjo je napisao/la:
ima jedan program mogu ti rec al je kompliciran

haha cuj ga
Rješenje
Najbolje ti je uclani se na google analytics dobit ces code od njih i samo ubacis na web i mozes pratit statistiku !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.