Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Izrada web sranice

136 pregleda · 14 odgovora · otvorena 19.06.2013. u 00:32

Znaci treba mi jedan program preko kojeg mogu napravit odlicnu stranicu profesionalnog izgleda, znaci da nije nesto kako da to kazem, djecje, znaci onoo... i da netreba poznavanje programskih jezika, takoder da podrzava download sistem.. znaci da stavim programe pa da ekipa skida i to..
Tebe danas sunce baš udarilo ?
Ti bi nešto radio bez programskih jezika? Idi uživaj u životu, kani se toga.
sh0ck je napisao/la:
Tebe danas sunce baš udarilo ?
ma svi vi znate programske jezike i razumijete se u sve i svasta kad treba lupat vidim... ako neznate da postoje takvi programi ugasite komp i idite spavat
NitroGenium je napisao/la:
ma svi vi znate programske jezike i razumijete se u sve i svasta kad treba lupat vidim... ako neznate da postoje takvi programi ugasite komp i idite spavat
Ti ustvari hoćeš program koji će ti sam napraviti stranicu, ti samo treba da zamisliš kako će izgledati  
jesi ti u skoli ucio hrvatski jezik? kada naucis pravilno pisati onda se baziraj na web stranice...
Znači nemožeš napravit profesijonalnu stranicu ako ne znaš programski jezik !

Pokušaj se učiti u Dreamweaver cs4,cs5,cs5,5... svedno je svi su slični. Gledaj na youtube tutorijale tipa "how to make a website in Dreamweaver" ili "how to make a website in notepad" i to je vrlo jednostavno
sh0ck je napisao/la:
Ti ustvari hoćeš program koji će ti sam napraviti stranicu, ti samo treba da zamisliš kako će izgledati :-X
a ti ocito nemas mozak?

kad se tolko pravis pametan tu po forumu objasnit cu ti ja sta trazim, jel vidim da ti nejde bas..

http://www.zeta-producer.com/de/index.html

vidis pametni, postoje ti programi preko kojeg si izradis lako web stranicu, i to je moj problem ocu li ja radit preko toga ili cu ucit programske jezike, valjda znam zasto pitam za takav, a ti se nemoj tolko pravit pametan nego razmisli prije nego ces izvalit neku glupost kuzis ;)
wordpress , bloger . jedino oni obuhvataju sve sto si gore naveo .
a ti ocito nemas mozak?

kad se tolko pravis pametan tu po forumu objasnit cu ti ja sta trazim, jel vidim da ti nejde bas..

vidis pametni, postoje ti programi preko kojeg si izradis lako web stranicu, i to je moj problem ocu li ja radit preko toga ili cu ucit programske jezike, valjda znam zasto pitam za takav, a ti se nemoj tolko pravit pametan nego razmisli prije nego ces izvalit neku glupost kuzis 
Pa ovo ti je CMS, ako ćeš ovako skini Joomlu po meni je najbolji i najjednostavni, što je najbolje free je. Googlaš na internetu "templates for joomla" i izbaci ti par defaulth tema za joomlu koje možeš vrlo jednostavno da izmjeniš.

Ako želiš da nadogradiš na stranicu forum skini Kunena, to je kao neki plugin za joomlu vrlo jednostavno se koristi.
Zhak je napisao/la:
wordpress , bloger . jedino oni obuhvataju sve sto si gore naveo .
napokon neko pametan.... znas li jos sta
a ti ocito nemas mozak?

vidis pametni, postoje ti programi preko kojeg si izradis lako web stranicu, i to je moj problem ocu li ja radit preko toga ili cu ucit programske jezike, valjda znam zasto pitam za takav, a ti se nemoj tolko pravit pametan nego razmisli prije nego ces izvalit neku glupost kuzis 
Mojne kurčenja ...

Kad već znaš šta ti treba ne znam razlog dizanja teme...

Kraj rasprave, ne citirati ...
napokon neko pametan.... znas li jos sta
da znam napisao bih ti .radi u tom wordpresu ,nije tesko.ne trebas poznavati nikakve programske jezike ,dijete bi znali raditi u njemu.ista situacija sa blogerom .

upload file na neki sajt tipa sharecash i slicno i onda link postavi na str,na svaki download sa te str ti na sc dobijas kes.

et nmg vise pisati na telu sam .lp

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.