Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

"Zasviraj za JMBG"

393 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.06.2013. u 01:26

Vidio sam ovo prije par dana, ima da se mezi pred parlamentom 

Taman mi "koncert" Dubioze i nadam se novi album, sad štrebat' tekstove opet  
Kakav koncert,ljudi jestel vi normalni,ona beba umrla zbog maticnog,vi ocete pit,jest govna.

Matii medena
Ne znam,ovo mi se ne sviđa nimalo. U ovo su protesti prerasli,ne kontam poentu ovoga *?
_oma_ je napisao/la:
Kakav koncert,ljudi jestel vi normalni,ona beba umrla zbog maticnog,vi ocete pit,jest govna.

Matii medena
Cilj nije opijat se kao sto ti tumacis, nego da se raja u sto vecem broju odazove i da skinemo ovu gamad sa vlasti. To sto ce neko cugat to je na njegovu dusu. A Berina je umrla zbog ne rada nasih predsjedavajucih "guzonja" a ti ovdje prdis i neki moral prosipas.
_oma_ je napisao/la:

Matii medena
Vau, sad ja ne bih smio da pijem kad neko umre? A šta misliš šta se pije na danu žalosti (pritom ne mislim na dane žalosti u muslimanskim porodicama.) ?
Haj svaka cast da se raja okupi i protestuje, ali sta ce im bendovi nije mi jasno.

To sto ce bendovi doci nece biti od nikakve koristi u skidanju ove "gamadi".
ShOoRtY je napisao/la:
Haj svaka cast da se raja okupi i protestuje, ali sta ce im bendovi nije mi jasno.

To sto ce bendovi doci nece biti od nikakve koristi u skidanju ove "gamadi".
Bendovi će uzeti pare, mi ćemo se napiti ko pi**e i kraj.

Je***a stoka sa balkana, nema nas gorih nigdje.

Šta smo postigli ništa.
brick je napisao/la:

Šta smo postigli ništa.
" Balkan je najveća mentalna bolnica na svijetu. "
brick je napisao/la:

Šta smo postigli ništa.
Bendovi neće feninga zaraditi, jer se nece naplacivati ulaz, niti pjevanje. Dosta tih momaka iz bendova pomazu oko organizacije protesta.

Isto tako svi koji su upuceni u ove proteste znaju da ne trebaju konzumirati alkohol, i isto tako organizatori pozivaju raju da to ne rade.

Na kraju krajeva, svi koji to budu radili će biti odstranjeni sa protesta (zbog kršenja javnog reda i mira).

To što je bila mala grupica neku noc, ne mora znaciti da to svi rade na protestima.

Težak je put do respekta i dobrog glasa, a sve se to može izgubiti u trenu. Tako da netreba praviti frku oko ovoga.

Cilj koncerta je da se skrene pažnja na ovaj problem, isto tako ovaj koncert može biti za Berinu i njenu borbu (odavanje počasti i sl.).

Ovo uopšte nije okarakterisano kao zabavni koncert.
brick je napisao/la:

Šta smo postigli ništa.
šta ti pričaš goražde ? 

ja ne dolazim sa alkoholom  
sNiiz je napisao/la:
Ne znam,ovo mi se ne sviđa nimalo. U ovo su protesti prerasli,ne kontam poentu ovoga *?
Ne kontas ? Ne vidim sta se tu ima ne kontat... Politicari drze narod kao taoce, prvenstveno mislim na SNSD i njihovu cetnicku retoriku. Jednaku krivnju snose i ostali politicari jer nisu sposobni da se suprotstva tome. Jednostavno u bosni nema perspektive i treba se izac na ulicu neovisno kojoj se naciji pripisujes. Svi smo u istim govnima, srednja klasa ne postoji ... Ima onih malo sto imaju, i imaju vise nego sto im treba, dok ostali narod bukvalno gladuje i prezivljava...
I naravno da treba izac, dosta je bilo samovolje ...
ARMIN12345 je napisao/la:
U KOJME JE OOV GRADU ?
Parlament BiH je u Neumu ? Pa u Sarajevu brate mili..
Po meni ovo nije ni sekunde normalno. Prije 2 dana na istom mjestu su se palile svijeće za malu Berinu, a sad se neki koncert, fešta organizuje ?
LoKi je napisao/la:
Ne kontas ? Ne vidim sta se tu ima ne kontat... Politicari drze narod kao taoce, prvenstveno mislim na SNSD i njihovu cetnicku retoriku. Jednaku krivnju snose i ostali politicari jer nisu sposobni da se suprotstva tome. Jednostavno u bosni nema perspektive i treba se izac na ulicu neovisno kojoj se naciji pripisujes. Svi smo u istim govnima, srednja klasa ne postoji ... Ima onih malo sto imaju, i imaju vise nego sto im treba, dok ostali narod bukvalno gladuje i prezivljava...
I naravno da treba izac, dosta je bilo samovolje ...
Ne,ne. Nisi me skontao. Mislio sam na ulogu bendova u ovim protestima,čime to oni pomažu.
sNiiz je napisao/la:
Ne,ne. Nisi me skontao. Mislio sam na ulogu bendova u ovim protestima,čime to oni pomažu.
Ma ljudi pustite medije, televizije, novine tu su vecinom ljudi postavljeni od strane neke stranke i vecinom daje pogresne informacije, nazalost veoma mali broj medija je objektivan i kao takvi nikako ne mogu da se istaknu. Koristite socijalne mreze i internet jer je to necenzurisano ...

Poenta koncerta jeste ta da se pokaze da nikome sigurnost u sarajevu nije ugrozena i da politicari sa hrvatske i srpske strane i da parlamentarci napokon se mogu dogovoriti oko nekih kljucnih pitanja kao sto je JMBG.

Iskreno podrzavam bunt gradjana i dosta je vise podjela. Nikome nije dobro i narod mora da ustane na noge ...
GazijaCTB je napisao/la:
Po meni ovo nije ni sekunde normalno. Prije 2 dana na istom mjestu su se palile svijeće za malu Berinu, a sad se neki koncert, fešta organizuje ?
Kao što već rekoh. Ja sad moram da svakodnevno oplakujem to dijete što je umrlo? Hiljade ljudi umre dnevno, da oplakujem i njih? Ne hvala, ne tražim da iko oplakuje mene kad umrem, neću ni ja oplakivati nikoga duže od 1 sat.

Frenki i dubioza, vidimo se tamo! 
BannedOTF je napisao/la:
Kao što već rekoh. Ja sad moram da svakodnevno oplakujem to dijete što je umrlo? Hiljade ljudi umre dnevno, da oplakujem i njih? Ne hvala, ne tražim da iko oplakuje mene kad umrem, neću ni ja oplakivati nikoga duže od 1 sat.

Frenki i dubioza, vidimo se tamo! 
pa i neće te niko oplakivati,vidi te kakav si

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.