Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Iks oks majnkraft stajl

137 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.06.2013. u 22:05

Pozdrav, kako je došao raspust, BlooD, DaVader i ja smo odlučili napraviti jedan malo veći redstone projekat. Radi se automatizovanoj igrici "Tic tac toe" ili kako se kod nas zove "iks oks"... Sve radi uz pomoć redstonea bez komandi i plugina. Projekat je jaaako velik, te će svi koji su barem pravili jednostavne redstone stvari shvatiti koliko je ovo kompleksno. Sastoji se iz devet (osamnaest) dijelova, svaki dio označava jedno polje (dva igrača)... Za sad je gotov dio kojim igrač određuje polje kojim će igrati, a grafička tabla na kojoj će se vidjeti sve je u fazi izrade.

Evo mala slika dosadašnjeg redstone dijela:

ocete upload na planetminecraft .

good luck đasvi mi se ideja  
Akali je napisao/la:
ocete upload na planetminecraft .

good luck đasvi mi se ideja  
Svakako će biti na našem serveru, a što se tiče planet minecrafta, o tome još nismo razmišljali 
Dopada mi se 

Ps. Mogul' i ja s vama pravit?
Xillen je napisao/la:
Dopada mi se 

Ps. Mogul' i ja s vama pravit?
Žao nam je ali ne, kao što vidiš, ne učestvuje niko ni iz GAMERS.ba administracije... Jer nas trojica smo reallife prijatelji, znamo se jako dugo, kontamo se, i jednostavno funkcionišemo kao tim  U svakom slučaju hvala ti što si želio pomoć'... Bit će projekata i za Vas membere u skorijoj budućnosti! 
Jeste kontali napraviti mapu kao sto je 4Ever Together ? to bi bilo zabavno 
Brix je napisao/la:
Svakako će biti na našem serveru, a što se tiče planet minecrafta, o tome još nismo razmišljali 
Da to malo se promovise da ljudi snimaju epizode , battlove  da budu turniri u igri nekako
Asylah je napisao/la:
Jeste kontali napraviti mapu kao sto je 4Ever Together ? to bi bilo zabavno 
To ono takmičenje fola uđu dvojica i ko prije stigne do kraja? Ako je to, ne... jer je ovo samo minigame..
Brix je napisao/la:
To ono takmičenje fola uđu dvojica i ko prije stigne do kraja? Ako je to, ne... jer je ovo samo minigame..
ne , mislio sam kao trebaju da predju recimo puzzle , parkour i to. Pogledaj PM ! 
Asylah je napisao/la:
ne , mislio sam kao trebaju da predju recimo puzzle , parkour i to. Pogledaj PM ! 
Ma šta ja znam  prvo da ovo završimo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.