Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

kako otvoriti regedit ?

107 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.06.2013. u 17:17

evo mene opet sa temom ...
ovako znaci rodjak ne moze pristupiti desktopu prije nego sto ukuca product key za XP SP3 i probavao sam raznorazne keyeve ali uzalud i sad mene zanima kako moguu ući u Run tj otvoriti Run i onda u regedit ili sam regedit odmah da otovorim pomocu tipki na tastaturi !?
kada kliknem ctrl + alt + delete otvori mi se ono Username i ispod Password, ne znam vise ni ja 

Hitno je
Probaj ovu Windows tipki i onda r slovo?
MagBa je napisao/la:
Probaj ovu Windows tipki i onda r slovo?
probavao ali nece
fragout je napisao/la:
probavao ali nece
Pa onda ne može nikako!? Možda preko batch fajla da probaš, jel može otvarati programe?
MagBa je napisao/la:
Pa onda ne može nikako!? Možda preko batch fajla da probaš, jel može otvarati programe?
ja znam jedino da ne mogu desktopu a ni startu pristupiti
fragout je napisao/la:
ja znam jedino da ne mogu desktopu a ni startu pristupiti
Pa čemu možeš druže? Možeš li cmd promptu?
MagBa je napisao/la:
Pa čemu možeš druže? Možeš li cmd promptu?
kako se ulazi u cmd ?

upalim racunar, prođe logo od xp-a i sad treba ono izbaciti desktop ali ne, izbaci mi prozor za ukucavanje key-a, i ja odem remind me later i vrati me do administratora, ona slikica i to je to dalje ne moze
fragout je napisao/la:
kako se ulazi u cmd ?

upalim racunar, prođe logo od xp-a i sad treba ono izbaciti desktop ali ne, izbaci mi prozor za ukucavanje key-a, i ja odem remind me later i vrati me do administratora, ona slikica i to je to dalje ne moze
Ne znam onda stvarno... Probaj naći key po netu, ili probaj ući iz safe modea..
fragout je napisao/la:
kako se ulazi u cmd ?

Pokušaj preko Safe boot-a upaliti računar, vjerovatno ćeš moći pristupiti desktopu i svemu ostalom 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.