Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Shingeki no Kyojin Epizoda 11 Diskusija

219 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.06.2013. u 10:38

Ovi cliffhangers me ubijaju. Još jedna vrhunska epizoda sa prilično nejasnim završetkom (back to kitchen bitch) .
Takođe mi nije jasno zašto Levi nije pozvan u ovaj "Elite squad" jer je poznatiji kao "humanity's most powerful soldier" i isto tako zašto je izostavljen iz ove epizode (more Levi cmon)!?

Bitch I'm Fabulous

Kuchiyose no Jutsu inc!

dafuq is this shit

imba character

back to kitchen

Kao i obično, tema u zanimljive na 24h da se ne zagubi. Ako niste počeli gledati Shingeki no Kyojin još uvijek javiti mi se na PM za stream link.

btw. za hd link (11 epizodu) možete mi se javiti na PM.
Hvala za temu, dobro si me podsjetio, pratim par animea u zadnje vrijeme pa zaboravim na Shingeki  

Pogledao epizodu maloprije, pose*em im se na ovaj cliffhanger...

P.S Dat screech :$$$
Damn cliffhangers. Bas me zanima zasto se okrenuo na Mikasu i odvalio na nju....

It got messed up brainn br0.!
Od svih 11 ovo mi je bila najdosadnija epizoda   Slažem se s tobom za Levija, i ja sam se pitao gdje je on ( možda je na nekoj misiji). Kao što je Bannedotf rekao,poserem im se na ovaj cliffhangere. 20 minuta samo brbljaju i daju motivacionalne govore a onda na kraju po običaju cliffhanger.
2.7/5
Levi je na misiji sa svojim coorpom. Uskoro će se pojaviti, no fears 

Zadnja minuta - sav budžet ode u PM  
Nije losa epizoda uopce, samo su je previse razvukli.  

Uglavnom next week, bit ce ludilo.  
MaxYz je napisao/la:
Od svih 11 ovo mi je bila najdosadnija epizoda   Slažem se s tobom za Levija, i ja sam se pitao gdje je on ( možda je na nekoj misiji). Kao što je Bannedotf rekao,poserem im se na ovaj cliffhangere. 20 minuta samo brbljaju i daju motivacionalne govore a onda na kraju po običaju cliffhanger.
2.7/5
Ali hajde, bolje i ovaj cliffhanger nego Darken than Black XD
BannedOTF je napisao/la:
Ali hajde, bolje i ovaj cliffhanger nego Darken than Black XD
Misliš Darker than Black ? Odgledao sam 13 epizoda i od tada mi stoji na holdu. Imaš dosta speciala i drugu sezonu tog showa ako je nisi odgledao:
Sequel
MaxYz je napisao/la:
Misliš Darker than Black ? Odgledao sam 13 epizoda i od tada mi stoji na holdu. Imaš dosta speciala i drugu sezonu tog showa ako je nisi odgledao:
Sequel
Ma misstype, umoran sam. I bolje da ti stoji na holdu, jednostavno ako dođeš do kraja popi*dit ćeš.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.