Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ] Programcici

138 pregleda · 11 odgovora · otvorena 13.06.2013. u 19:58

Potreban mi je jedan za skinove program to jeste da imam sve programe msm samo da ih ja vidim znaci sve bas , ali da ja vidim .

Bila je za njega tema ali ne mogu naci

I potreban mi je program sto je k1d0r na tsu govorio da izbaci imena protivnika , i ono ko je najbolji adc u timu support i to ?

Nadam se da razumijete , da imam premium dao bi ali nemam gl
To sto sam ja govorio to je elophant  ne izbaci ko je najbolji adc vec ono sta najvise igra 

elophant.com 
k1d0r je napisao/la:
To sto sam ja govorio to je elophant  ne izbaci ko je najbolji adc vec ono sta najvise igra 

elophant.com 
Ja o vuku a vuk na vrata gg 

Sad jos za one skinove
Akali je napisao/la:
Ja o vuku a vuk na vrata gg 

Sad jos za one skinove
BoL ?
Ima opcije za skinove.
Darkie je jednom napisala da je tim programom zeznula LoL, pa je morala repair radit. Pazi sta radiš...
DZAVID je napisao/la:
Darkie je jednom napisala da je tim programom zeznula LoL, pa je morala repair radit. Pazi sta radiš...
Citam po forumima za ovaj BoL , ovaj bot da kada su ga palili da nisu mogli uci da je neka vrsta keylogera ako ne kupis vipa ne znam jeli to istina ali necu ni pokusavati gg
UUkucaj na you turbetu "how to set custom skins in lol" imas sve objašnjeno, a na stranici leaguecraft.com biraš sebi skin koji oces skines ga i pomoću programa koji ćeš naci na u tube ubacis taj skin i ti ga vidis in game. Ja to koristim i nisam nista zafrko Gl and Hf
bogetina je napisao/la:
UUkucaj na you turbetu "how to set custom skins in lol" imas sve objašnjeno, a na stranici leaguecraft.com biraš sebi skin koji oces skines ga i pomoću programa koji ćeš naci na u tube ubacis taj skin i ti ga vidis in game. Ja to koristim i nisam nista zafrko Gl and Hf
Meni trebaju obicni skinovi svi a ne custom gg
Pa tu pored custom zanimljivih skinova imas obične skinove omG
javi na pm ako nisi nasao imam ja program pa cu ti upload 
http://www.lolskins.net

taj programčić ti omogućava da za sebe vidiš svaki skin, sve efekte za sve skinove, glasove itd..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.