Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 problem

76 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.06.2013. u 15:54

Znaci ovako udjem na cw server sve bude uredu.Udjem na DM server i kada hocu da izaberem team 1 ili 2 izbaci me skroz iz cs-a.Zna li ko u cemo je problem??
Hvala svima unaprijed :)
Moguće da je cenzura, da fale neki fajlovi (iz resource foldera) ..
Uglavnom, ako si na Steamu, možeš verifikovati fajlove (Desni click na CS - Properties - Tab: Local Files - Verify integrity of game chache), ili izbrisati folder cstrike (nemoj zaboraviti backup configa ili mapa) pa ući na neki normalan server.
Ako nisi Steam, a i ako si Steam a ne pomogne prethodno, onda izbriši kompletan CS, folder iz Program Files, očisti registry sa CCleaner-om pa instaliraj opet CS.
FritzzYYYY je napisao/la:
Moguće da je cenzura, da fale neki fajlovi (iz resource foldera) ..
Uglavnom, ako si na Steamu, možeš verifikovati fajlove (Desni click na CS - Properties - Tab: Local Files - Verify integrity of game chache), ili izbrisati folder cstrike (nemoj zaboraviti backup configa ili mapa) pa ući na neki normalan server.
Ako nisi Steam, a i ako si Steam a ne pomogne prethodno, onda izbriši kompletan CS, folder iz Program Files, očisti registry sa CCleaner-om pa instaliraj opet CS.
Hvala ali nije pomoglo :(
dan0n je napisao/la:
Hvala ali nije pomoglo 
Koji DM server je u pitanju ? Jesi probao na nekim drugim ?

Takođe jedan savjet, kad je DM u pitanju, znaš da možeš imati bilo koju pušku tako da ne moraš birati CT ili T radi AK47 ili M4A1, uglavnom, klikni broj 5: Auto-Assign, dakle da te samo prebaci u bilo koji tim, random, pa vidi hoće li te izbaciti ..
FritzzYYYY je napisao/la:
Koji DM server je u pitanju ? Jesi probao na nekim drugim ?

Takođe jedan savjet, kad je DM u pitanju, znaš da možeš imati bilo koju pušku tako da ne moraš birati CT ili T radi AK47 ili M4A1, uglavnom, klikni broj 5: Auto-Assign, dakle da te samo prebaci u bilo koji tim, random, pa vidi hoće li te izbaciti ..
Pokusavao sam na vise DM servera ali nemozes a za ostalo znam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.