Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa računarom/procesorom

92 pregleda · 3 odgovora · otvorena 12.06.2013. u 16:35

Ovako, svaka igra mi šteka osim ako ne igram na najmanjoj mogućoj konfiguraciji. Čak i CS 1.6 kada igram preko 1200 x y... Znači štekanje je u intervalima, npr. 7 minuta igram normalno i zatim 2 min. uspori igra (šteka) rad procesora se poveća i računar postaje bučan, zatim se ponovo smiri i igram i sve tako. Sada vjerovatno je do procesora, da li je toliko loš ili trebam pastu onu kupiti? Ako neko zna, pomozite. Hvala.

Konfiguracija:
RAM: 2 GB
Grafička: Nvidia GeForce 8400 Gs
Procesor: Pentium(r) dual-core cpu e5200 @ 2.5 GHz 1.9 GHZ
Odmakni ga od zida ili ga izvadi ako ti je u nekom zatvorenom peostoru jer ti se pregrijava.
joj bogetina tvoji savjeti samo ljudima odmazu... Kako si siguran da je do procesora ? Prvo pokusaj skenirati sa CCleaner i ocistiti od virusa sa nekim antivirusom, onda otvori kuciste i svu prasinu usisi, kupi pastu za CPU s obzirom da neces clockati procesor mozes i onu Cooler Master V1 nece joj nista faliti i zatim skini cooler i ocisti staru i nanesi novu, graficku isto tako ispusi ako ima na cooleru prasine, na kraju ako ne pomogne onda formatiraj racunar..
po procesoru mislim da ti je u pitanju komp. DELL vostro 400 ako se ne varam :D

sumnjam da je do paste, al nikad ne reci nikad :D

evo malo sam guglao i moguće da ti je do kulera na procesoru, skini njega i ako imaš kakav mini kompresor xD

opuši sa njim kuler i radijator koji se nalazi na procesoru, trebalo bi pomoć, nadam se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.