Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 200 bodova

Kreditna kartica 16+

154 pregleda · 6 odgovora · otvorena 12.06.2013. u 11:55

Pozdrav,

Znam da je bilo dosta tema u vezi ovog, ali nisam našao ništa konkretno.

Prije par dana napunio sam 16 godina, i hoću da izvadim sebi karticu za PayPal.

Ako možete da mi napišete šta mi sve treba.

Ako zatreba bodova, nije frka poslat ću 
Treba ti JMBG.
http://gamers.ba/forum/10/183102/-tut-paypal--18/
Evo sve
Cova objasnio i nacrto i obojio i to na naSem hah davaj bobe now ! :D
E: Evo ako ti je mrsko ici na link
Maloljetnik:

Kako dobiti karticu?

Karticu dobijate tako što odete do banke i raspitate se šta treba da bi dobili karticu za internet bankarstvo..
Recimo neke banke ne nude maloljetnicima takve kartice, tako da ću ja napisati šta je trebalo u Intesi San Paolo Banci.

- Rodni list
- Državljastvo
- CIPS (Ovjera prebivališta)
- Kopija pasoša i naravno sam pasoš

Mislim da je došlo novo pravilo da ne treba rodni list samo državljanstvo cips i kopija i pasoš

Roditelj:
- Lična
- CIPS (ovjera prebivališta)

Zašto treba roditelj?

Pošto ste maloljetni Vi ne možete imati svoj račun, a da nemate vašeg skrbnika kao za punomoć, a kada dobijete 18 godina možete ga izbaciti sa punomoći (recimo meni je tata na punomoći i uvjek ću ga ostaviti jer recimo kada ja uplatim neke pare on može otići do banke sa svojom ličnom i dići pare )

Post dobio aplauz od skile

bogetina je napisao/la:
http://gamers.ba/forum/10/183102/-tut-paypal--18/
Evo sve
Cova objasnio i nacrto i obojio i to na naSem hah davaj bobe now ! 
E: Evo ako ti je mrsko ici na link
Maloljetnik:

Kako dobiti karticu?

Karticu dobijate tako što odete do banke i raspitate se šta treba da bi dobili karticu za internet bankarstvo..
Recimo neke banke ne nude maloljetnicima takve kartice, tako da ću ja napisati šta je trebalo u Intesi San Paolo Banci.

- Rodni list
- Državljastvo
- CIPS (Ovjera prebivališta)
- Kopija pasoša i naravno sam pasoš

Mislim da je došlo novo pravilo da ne treba rodni list samo državljanstvo cips i kopija i pasoš

Roditelj:
- Lična
- CIPS (ovjera prebivališta)

Zašto treba roditelj?

Pošto ste maloljetni Vi ne možete imati svoj račun, a da nemate vašeg skrbnika kao za punomoć, a kada dobijete 18 godina možete ga izbaciti sa punomoći (recimo meni je tata na punomoći i uvjek ću ga ostaviti jer recimo kada ja uplatim neke pare on može otići do banke sa svojom ličnom i dići pare )
Šta ću ti davati bodove i ja sam ovo našao. Trebam nekog je izvadio karticu, a maloljetan je da mi pojasni. Šta treba tamo ponijeti, treba li roditelji i ti fazoni.
LARSSON je napisao/la:
Šta ću ti davati bodove i ja sam ovo našao. Trebam nekog je izvadio karticu, a maloljetan je da mi pojasni. Šta treba tamo ponijeti, treba li roditelji i ti fazoni.
Jao lave jesi prirodno glup ili treniras ?!?
Pa covjek je napisao sta treba i za maloljetnike znaci da zna i da je vadio -.- Trebaju ti roditelji...

Post dobio šamar od skile

bogetina je napisao/la:
Jao lave jesi prirodno glup ili treniras ?!?
Pa covjek je napisao sta treba i za maloljetnike znaci da zna i da je vadio -.- Trebaju ti roditelji...
Prirodno glup.

Poništavam pitanje, ako se neko normalan javi dobit ce bodove.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.