Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.baAdministracija V2

483 pregleda · 13 odgovora · otvorena 11.06.2013. u 21:27

Pozdrav svima.

Evo danas kako kome, počeo raspust, neki uzimaju godisnji, neki se vec pakuju za ljetovanje, kako god odmara se bez pretjeranog umora. I tako meni dodje ideja da podignem temu da malo raspravimo o trenutnom stanju Gamersba administracije. Naravno nakon brojnih promjena kako na sajtu tako i u administraciji red je da clanovi portala koji i drze ovaj portal na nogama i koji su srce portala prokomentarisu tu nasu administraciju koja sada izgleda ovako:

Admini :
bU, vLexinho, skile, q7eb2a

Global Moderatori :
IceWolf, Burek_King, Lima,

Moderatori:
Nikola, insejn, amsi, BannedOTF, Brix, ned, soul_eclipse, brick, icco22, exampLe_ , MaxYz, MAND4,miire, NightWalker, sh0ck, PinkyBa, jacky, torQ7u

Dakle želim čuti vaše mišljenje. Neću da pljujete nekog (Mislim na moderatore Nikolu i Semira), recite svoje mišljenje. Da li sebe vidite u administraciji, koga bi trebalo izbaciti iz nje i da li predlažete nekog membera za mjesto u istoj.

Sto me mene tiče, administracija nam nije bila jača i bolje duze vrijeme. Svi momci su na zasluzenim pozicijama kako svojim trudom i zalaganjem tako i znanjem.
Naravno pohvale za:
skileta - Tu je uvijek kada treba pomoc, prvi od admina odgovara na poruke i da odgovor primjeren za jednom admina.
q7eb2a - On je zasluzan za mnostvo novih opcija i mogucnosti. Hvala Safete(ako sam pogrijesio halali)
Burek_King-a Zavodi red na gba, takodje glavni sto se tice browser games turnira, i sto ga poznajem preko teamspeaka, momak stalno nasmijan. Pozdrav za Bos. Petrovac hah 
Brixa - Svaka čast, dize minecraft servere na sve veci i veci nivo.
Lima Haver stari, ubi samarima, doduše sad se primirio, valjda mu zaprijetili hahah 
soul-a i insejna nemam sta reci, redovno nove obavijesti od soula, zanimljivi interjui od insejna.
Toliko, koga sam zaboravio halalite/oprostite ali ovo su mi momci koji su mi prvi pali napamet #SeneMi.

Tema odobrena i podrzana od strane skileta
Sve kritike na rad administracije iznosite argumentovano i sa činjenicama.

Svaki post koji bude vrijeđao, omalovažavao i sl. biće kažnjen.

Ako iznosite neku kritiku (negativnu) ili problem, napišite uz to razlog i sve ostalo što ide uz to.
Ma dobri su momci, dobar je sastav. Ne treba nikome zamjeriti na nekoj neaktivnosti(ako postoji) u ovom posljednjem mjesecu. 
Sve u svemu .... odlican sastav administracije,novosti uvedene na sajtu su odlicni mixovi dignuti na noge
Brix iz dana u dan dize minecraft servere
Burek*- Razuman,nasmijan,nije nakurcen,za pomoci je prvi..
Brick- Tema oko hardware-a prvi uvijek ....

Napreduje sajt iz dana u dan ;)
sve super nema nikakvih primjedbi na administraciju 
Samo tako nastavite  
Ma Drim Tim nema sta,pravo su dobri,narocito Skile,uvjek pomaze.Ne mogu grijesit duse da kazem da ostali ne pomazu al opet 

Evo jedna pjesma sto sam smislio 
Avlije,avlije pune behara
Puknem te letvom preko rebara..
Avlije,avlije u toploj noci
puknem te letvom i sve ce proci...
Neko mi obrisa post.
Sad ste svi šupci, kad nećete komplimente 
Kad govorimo o Limenom, onda vrijedi ona:

Đeš na kamen bez dinamita!?

Uglavnom administracija na nivou zasada. Sve stima, MC da ne pricam, trenutno dominira.
Ne bi trebali nista mijenjati. Sastav je u full-u ! Samo tako nastavite, bez stajanja !! Punom parom ! Ovako se nesto (kao sto svi znamo) dugo cekalo . 
Samo za momke iznad : Na prste jedne ruke se mogu izbrojati ljudi koji rade svoj posao kako treba tako da nemojte govoriti da je sastav u full-u jer nije.Bio je nekad.

No hate : samo naprijed ,sve najbolje .
Zelim pohvaliti amsi-a, razuman covjek, nije ko neki da te samara odmah ako nesto pogrijesis, nego te prvo opomene (ako slucajno nesto napises kako netreba).
btw. trebali biste malo vise onih takmicenja napraviti, kako u LoL-u tako i u drugim igricama, ne moraju to sad biti stalna takmicenja ali kad se otvori neka tema stoji malo duze, mislim da bi bilo zanimljivije 
Necu nista govorit o administraciji , ali cu reci par rijeci o samom forumu. Jednostavno bar po meni na ovom forumu nedostaje nekadasnjeg humora koji je bio. Nema vise neke zajebncija , smijeha sve se totalno svelo na gaming. Razumijem portal je gamers.ba i naravno da je glavna tema gaming , ali mora bit malo mjesta da se nekad i opustimo j**o ba samo gaming.Nekad sam znao maksuz uci na portal samo da vidim sliku dana , a danas mi slike dana totalno retardirano izgledaju... 
Sve je ok sa administracijom samo nek nema DZAVIDA .
Skile po meni najbolji administrator tu je uvjek za svaku pomoc i daje odgovore dostojne jednom adminu,uvjek je raspolozen za odgovor na bilo koju zalbu ili sl.
Lima i Burek_king najbolji duo globala :P Sve na ovom forumu mora proci kroz njihove ruke :D
Amsi i bannedOTF aktivni moderatori LoL podforuma,samo da jos prave conteste malo cesce :D
Za kraj samo jos jedan prijedlog a to je da nadjete moderatora "COD" podforuma jer nemate nijednog dok na ostalim podforumima imate po njih 3,4
eto to je sve :D
Ja bih samo limu potjero i gg.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.