Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[POMOC] Minecraft server

64 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.06.2013. u 17:38

Pozdrav svima... imam neki server PC trenutno sa 4gb rama i planiram na njega da ubacim Mc Server Soft za hostanje.. probao sam na obicnom PC radi super sve... samo me zanima nesto oko plugina... koji su najbolji za server, pa ako moze neko da mi pomogne malo da mi preporuci najbolje plugine za ubacivanje...

Hvala.
Čuj najbolji, pa nije čaj, sve zavisi od tipa servera i od toga šta ti želiš i kako želiš  Oni koje imaju "skoro svi" serveru su essentials, worldedit i worldguard 
Brix je napisao/la:
Čuj najbolji, pa nije čaj, sve zavisi od tipa servera i od toga šta ti želiš i kako želiš ;) Oni koje imaju "skoro svi" serveru su essentials, worldedit i worldguard :)
razumijem ja sta ti govoris tih 4-5 plugina sa bukkit su najpoznatiji, nego imali ovako jos sta posto nisam to nikad pravio, a kad imam gdje imam volju da napravim radi kluba :)... pa da vidim i to dosadju mi djeca :D

EDIT: Gramatika mi je na nivou, jedvna sam ja skotno sto sam napisao :D
dino007 je napisao/la:
razumijem ja sta ti govoris tih 4-5 plugina sa bukkit su najpoznatiji, nego imali ovako jos sta posto nisam to nikad pravio, a kad imam gdje imam volju da napravim radi kluba ... pa da vidim i to dosadju mi djeca 

EDIT: Gramatika mi je na nivou, jedvna sam ja skotno sto sam napisao 
A zašto da djeca ne igraju kod nas na serveru? Koliko ih ima, mogli bi dogovoriti nešto? 

e: dobiju neki rank or what uz neki kod koji im date? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.