E ovako, imam par slijedecih problema, od kojih nadam se da ce par biti rijesenih. Elem, prije godinu dana ili dvije desio mi se problem na racunaru. Monitor je jednostavno pokazivao crnu sliku, pa deskop, pa crnu sliku pa opet deskop, i uopste se nije moglo igrati niti surfati po internetu. I sad ja haman vamo, haman tamo i nista bi od toga. Za novu godinu trebalo para, i ja izvadim grafu (bila 512) i prodam nekom liku. Ugl, sad je meni tu centralna (bez graficke, ikakve) i monitor, i sutra mi dolazi neki informaticar da vidi ima li problema i tako to. Da li ako ja sutra uzmem od njega graficku (kontam se izmedju gigu il nesto vece), nece se pojaviti problem kao i prije (sa crno-deskop-crno) ? Ako se pojavi, jel' to znaci da je do monitora?(ili kabla od monitora). I još nešto, može li preporuka za grafičku do 120 km?
Treba mi samo da mogu pokrenuti Blacklight: Retribution na low spec/medium spec...eto samo to.
HVALA PUNO.
Treba mi samo da mogu pokrenuti Blacklight: Retribution na low spec/medium spec...eto samo to.
HVALA PUNO.