Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 35 bodova

Lol acc

139 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.06.2013. u 23:28

Ako ima neko zeda da mi posudi acc da probam ako treba kakav dokaz da necu scamm recite stvarno nez kakav da vam dam :S
Evo ja,javi se na pm..
Edit:Nadam se da neću popiti bann jer ovo je samo posudba acc nije nikakva kupoprodaja niti poklanjanje!!!!
skini PBE...
PBE momak.

Svaka tema koja u sebi sadrži kupoprodaju (prodaja / kupovina / zamjena) će biti obrisana a pokretač iste banovan na 7 dana. Ovo pravilo se posebno odnosi na League of Legends naloge. Pokretači ovih tema će biti banovani 7 dana.

Post dobio šamar od amsi

bogetina je napisao/la:
Evo ja,javi se na pm..
Edit:Nadam se da neću popiti bann jer ovo je samo posudba acc nije nikakva kupoprodaja niti poklanjanje!!!!
haj brate vidjecu da udjem sutra preksutra akda ces i nagradu dobiti.. za sada cu lock pa cu unlock da ti posaljem premium
bogetina je napisao/la:
Evo ja,javi se na pm..
Nemojte ovo uzeti kao backseat moderating, ali bih volio ovom mladom gospodinu, kojeg sam jedno banovao radi ovog, nesto objasniti.

U Riotovim uslovima koristenja mozes pronaci klauzu o odgovornosti za accounte. U njoj, između ostalog stoji, da je zabranjeno POSUĐIVANJE ACCova. Svako je odgovoran za svoj account, pa u nekim situacijama moze biti i krivično gonjen. Gamersu je sigurno u interesu da dobije status ugledne zajednice, a ne okupljaliste momaka kojima je mrsko procitati bilo koji tekst duzi od 3 rečenice.

Post dobio aplauz od Murloc

Džavid je ovo pravilno rekao, hajdemo reći da nije protiv pravila foruma, ali je protiv pravila same igre. Tema ide u kantu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.