E ljudi tko u ovome pomogne neka mi se javi u pm i dobit ce veliku nagradu ... Ovako , ja sam iz Livna i imam mobitel Samsung S5230 Star i na ht eronetu sam ... I dok udem na internet previse mi potrosi para na racunu ... I ja bi sad zelio da mi neko pokaze kako da napravim / kako da imam besplatan internet na mobitelu ... Bio bi vam prezahvalan da mi to pokazete ... Moj mobitel nema WLAN / WIFI .. hvala!
Diskusija
Besplatan mobilni internet
172 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.06.2013. u 16:08
sto ljudi kazu: "nema dzabe niti u stare babe" ;D
Imao sam ja taj mobitel. Neki sg5230 imaju WiFi neki nemaju.
Nemozes dobit besplatan Wi Fi ako ga nemas tocnije nemozes ga nigdje skinut ako mislis na takvo nesto. Mozes jedino ako si na HT Eronetu biti free na facebooku preko 0.facebook.com al' bez slika.
Drugacije nemozes osim mozda nekih tarifa ako ima u HT Eronetu.
Nemozes dobit besplatan Wi Fi ako ga nemas tocnije nemozes ga nigdje skinut ako mislis na takvo nesto. Mozes jedino ako si na HT Eronetu biti free na facebooku preko 0.facebook.com al' bez slika.
Drugacije nemozes osim mozda nekih tarifa ako ima u HT Eronetu.
kako ono ide ona prijava za net na mobu ?
Ne mozes imati besplatan internet ako nemas wi fi, mislim da i eronet, kao i bhmobile i mtel imaju neke pakete. Tipa uplatis cca 10km dobijes limit (lupam) od 1gb po nekoj super brzini, a kad sprzis tu gigu ostane ti net, al neka mizerna brzina
Za bht prijava za net ide na broj 061 11 00 sa tekstom u poruci "Prijava"
Nemozes imat besplatan internet na mobu
Mozes jedino uzet sebi neku tarifu gdje je internet jeftin..
Nemozes imat besplatan internet na mobu
Mozes jedino uzet sebi neku tarifu gdje je internet jeftin..
Sto se provaljujete da ne mozes imat besplatan net. Tihić i Bakir ga vjerovatno imaju!
lg T565.B
LJUDI kod mene je ovaj mob imam sve na njemu i wifi samo trebam prijavu dal mogu na ovaj mob prijavit se
mogu sa kreditom ulazit na net to znam ,.
LJUDI kod mene je ovaj mob imam sve na njemu i wifi samo trebam prijavu dal mogu na ovaj mob prijavit se
mogu sa kreditom ulazit na net to znam ,.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.