Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mtb ruksak

114 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.06.2013. u 22:58

mozel mi ko reci zasto su ovi biciklisticki ruksaci ovako skupi, da li se manje ledja ili ? i citam evo da svaki ima svoj kapacitet vode.. da li se tu voda sipa hladna kako bi hladila ledja ili ? ( mozda se provaljujem   ) itd itd .. .

hydra pack buraz. da pijes vodu... inace ti je oprema za sve sportove skupa biciklizam, skijanje papreno skupo....
u giru ti je ovakav ruksak 150 KM...
faris143 je napisao/la:
Pa vidis ovu plavu cijev iz nje se pije voda.Kontas ? :)
.
Prvo sto su kvalitetni, imas ovakav ruksak u inter sportu 70-80KM, Ova cijev ti je hidrapack, imas unutra sto stavis vodu cca. 3 litre, ostaje sto duze hladna.. Onda, ruksak ti je odvojen od ledja radi manjeg znojenja.. Imas kopce da ga stavis da ti se ne ljulja ruksak, npr. na spustu.. i tako sve ima svoje zato je i cijena takva kakva jeste, al u svakom slucaju ako imas u planu brdski biciklizam, uzmi ruksak neces se pokajati a i sluzit ce te dugo.. ako imas jos pitanja, pitaj tu sam.
FZL je napisao/la:
Prvo sto su kvalitetni, imas ovakav ruksak u inter sportu 70-80KM, Ova cijev ti je hidrapack, imas unutra sto stavis vodu cca. 3 litre, ostaje sto duze hladna.. Onda, ruksak ti je odvojen od ledja radi manjeg znojenja.. Imas kopce da ga stavis da ti se ne ljulja ruksak, npr. na spustu.. i tako sve ima svoje zato je i cijena takva kakva jeste, al u svakom slucaju ako imas u planu brdski biciklizam, uzmi ruksak neces se pokajati a i sluzit ce te dugo.. ako imas jos pitanja, pitaj tu sam.
pa realno,ako su oko 70-80KM nisu uopšte skupi jer su multifunkcionalni. Obični ruksaci su po 50-60-70KM 
Brate ako mene pitas to ti je bacanje para.

Kupi obicni ruksak u njega stavi 2 flase vode ili sta ti vec treba..
Ne slusaj ovog iznad mene . 

A ako volis biciklizam i ako se time bavis vise od voznje do vrela Bosne i nazad, svakako ga kupi. Mozda i jeste malo skup, ali je to dugoocna i pametna investicija. GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.