Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Edo Maajka

680 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.05.2007. u 00:26

Neznam jel ko od vas bio na koncertu Edo Maajke u subotu 12.05.07. Ja sam lično bio i meni je bilo super. Snimalo je dosta TV stanica ali nisam nigdje mogao naći slike sa koncerta i neznam kada će biti snimak koncerta i na kojoj tv stanici. Pošto je muzika bila preglasna sa mobitelima se nije ništa moglo snimati.
extra, ja sam bio i to vip

ma edo legenda trebamo njega za admina

trazit cu sutra slike par jarana su slikali pa cu upload

Post dobio aplauz od: Denis
potrazi na fmjam.com forumu ili galerijama !
a
               Doxx je napisao/la:
jednostavnu neslusham tu vrstu muzike :S

pa sto onda odgovaras?
Ma dobar edo iako ga vise neslusam al ima dobrih pjesmica
Ma extra je ono...
Ima nekih pjesama koje su ono cisti supljak, pljuvanje naroda, zajebancija a ima i onih lijepih, o zivotu, ljubavi ali leek kakve god da pishe ima nekakav svoj karakteristican nacin za to i zato mi se svidja
Nisam bio ali sam cuo da je bilo xtra.

edit : MOZE LI KAKO DUPLI SAMAR ?
ILI KAKAV JACI DA MI SKINES HILJADU BODOVA IZ CUGA ODMAH ?
Jednom edo rece : ljubav je smisao zivota , i ode u legendu ... po meni edo je legendaran i unikatan , a ako dodamo frenkija , marchela i ostale .. o tome da ne govorim
               Rev. je napisao/la:
Nisam bio ali sam cuo da je bilo xtra.

edit : MOZE LI KAKO DUPLI SAMAR ?
ILI KAKAV JACI DA MI SKINES HILJADU BODOVA IZ CUGA ODMAH ?

OJ STO TI SWINTA SAMAR NANE MI OUUUU

KONCERT NIDJE WEZE
Lik je na svoju stranu opicen... imao sam ga prilike upoznati na jednoj od radio postaja gdije sam radio http://www.rva.hr ... No, glazbeno je u qrcu, text nako, ko voli ok mu je, glas ili ti glasovne mogucnosti = LOL... Taj raspon glasa koji on ima jedan pravi pjevac odpjeva iz anusa...

Sve u svemu Edo je karakteristicni pijanac kojeg vole mladi...

Koncert = mogu mislit samo kako je to izgledalo :/

Sranje koncert, nije bio nimalo profesionalan. Vise je pjev'o frenkijevih stvari neko svojih, a i ono svojih sto je otpjev'o je sa I albuma vecina. Ocekiv'o sam puno vise.... jos doveo one majmune sa sobom crnog zvuka i onog malo retarda...
               SKaKac je napisao/la:

ej koncert je bio dobar al imo je on i boljih...
jel zna iko kad ce imat iduci koncert

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.