Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Infamou5 addy'

167 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.06.2013. u 23:17

je*en ace ocami mog -.- vidi prvi ti post i prva tema... malo nam se predstavis tko si i sta si a ne odma iz neba u rebra...

3/5
Svidja mi se :) ! Pusti ovog gore nije ovo skola da se predstavis :).
nije lose, samo se nekako botovski krece 
SEXPLOSIVE je napisao/la:
Svidja mi se :) ! Pusti ovog gore nije ovo skola da se predstavis :).
Hvala :). Nisam mu se ni mislio predstaviti :p
Što se tiče edita, nije loš, možda si malo bolje mogao uraditi boje, ali nije ni ovo loše.  Jedini problem(po meni) ovdje su fragovi, koji su bukvalno "nigdje veze", predugo sve traje, te mislim da ovo nije neki ace za edit.  Pretpostavljam ovo je bio neki edit 4friend?

btw. Ocjena: 3.5/5 
Shylok je napisao/la:
Što se tiče edita, nije loš, možda si malo bolje mogao uraditi boje, ali nije ni ovo loše. ;) Jedini problem(po meni) ovdje su fragovi, koji su bukvalno "nigdje veze", predugo sve traje, te mislim da ovo nije neki ace za edit. :) Pretpostavljam ovo je bio neki edit 4friend?

btw. Ocjena: 3.5/5 :)
"This is edit for my friend,and I hope you'll like it!"

@ontopic: edit dobar,fragovi dobri ali samo predugo traje ali sve u svemu 4/5 ;)

GL
Shylok je napisao/la:
Što se tiče edita, nije loš, možda si malo bolje mogao uraditi boje, ali nije ni ovo loše. ;) Jedini problem(po meni) ovdje su fragovi, koji su bukvalno "nigdje veze", predugo sve traje, te mislim da ovo nije neki ace za edit. :) Pretpostavljam ovo je bio neki edit 4friend?

btw. Ocjena: 3.5/5 :)
Probat cu ispraviti boje sledeci puta. Da bio je edit 4friend :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.