Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 31 bod

Brza Dostava [pomoć]

162 pregleda · 3 odgovora · otvorena 06.06.2013. u 16:33

Tražio sam po forumu ali ništa konkretno nisam našao. Zanima me kako da ja sada pošaljem recimo artikal, u ovom slučaju kućište računara? Preko pošte mi izgleda nekako nesigurno jer imam loša iskustva, a ovako mi je par puta dolazio kombi i sve normala uručim pare dobijem paket, tako bi ovaj kojem bi slao dao pare momku koji vozio, pregledao bi paket i na kraju platio i uzeo. Zanima me koja je najbolja solucija 24vip ili euroexpress kako to ide? Eto ko objasni ne mora tipkati roman i slično, par rečenica bi bilo dosta, dobija skromnih mjesec dana premiuma.

Hvala.

p.s Molim samo osobe koje su imale iskustva sa ovim tipom slanja da mi se jave, a ne rekla kazala.
EuroExpress. Kako to sve ide, nazoveš ljude, daš im svoju adresu, oni dodju preuzmu paket, odrediš cijenu paketa i pare ces dobiti u roku od 2-4 dana, najkasnije 5.

Zaboravio sam napisati, da im paket takodjer mozeš odnijeti i u njihov centar do 16h 
meni je dosao mi 24vip-om , znaci ovako to ide : donese ti tu stvar na kucnu adresu , ti potpises das pare i on ti dadne to sto si narucio

tako sa ja mis dobio pa znam kako ide

edit nisam dobro procitao , tako ide kao sto ti je wantz objasnio :)
Rješenje
http://www.euroexpress.ba/ Brzo i provjereno .

Nazoveš na broj imaš ovaj gore navedeni a imaš i pod kontakt brojeva još , od 8 do 2 primaju narudzbe 100% , javi ti se gospodja pita te šta šalješ i gdje , nakon toga ostaviš svoje podatke i ona javi najbližoj stanici da vozilo dodje da preuzme paket .

Ja sam baš slao prije mjesec računar i cijena je bila 24KM i nešto feninga .. pošalješ to i dobiješ novac za 2 dana .

Moraš upakovati sve fino 

Post dobio aplauz od NightWalker

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.