Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zvuk nece

57 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.06.2013. u 15:19

Pozdrav svima!!

Sad da ne duljim, ugl. pokvario mi se kompjuter i rođak mi dadne novi i nemore zvuk, poskidao sam sve drivere za njega sve i pise lijepo da je sve prekopcano ali zvuka nema, rođak mi je rekao da je i njemu tako bilo i da je on mrdao jack od zvucnika i da su proradili, zna li itko od vas u cemu je problem? :D
Negdje ti gubi kontakt sa zvučnom karticom ili na matičnoj ploči. Otvori centralnu pa pogledaj jel sve fino priključeno. 
windows xp,a strah me je otvarat mada znam dosta o komp. ali bas me je strah taj mi je rodak bio kum na krizmi i sve i bas mi daje mnogo od satova,lancica pa do iphonea u to vrijeme :D ,svoj sam komp pokvario jer sam cistio nesto sa usisivacem i izvadio procesor i nisam gldao kako ga stavljam jer u cosku ima malo kao "izrezano" poput sim kartice..ugl otvorio bi ja ovi komp. sto je u mene drage volje ali strah me da nesto ne s... :D koce od sramote vise jos da mu reknem da sam mu pokvario komp :D
Pitaj rodjaka da ti da u parama za taj pc pa ti sebi kupi ispravan. Nemoras mu vadit komponente samo vidi jesul sve žice u redu prikopcane malo ih pomjeraj,možda i proradi.
ali nemogu intergrerisana je ono di se ukopcaje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.