Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Putovanje sa wizzair

97 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.06.2013. u 13:13

Pozdrav
potrebne su mi informacije za ovu kompaniju wizzair.Citali ste sigurno na klixu niskobudjetni letovi tamo vamo pa me zanima tacna informacija ne nagadjanja za aerodromsku taksu kolika je na aerodromu Tuzla.Karte su pravo jeftine 40€ i koliko bi jos moro dat za takse.
Samo se torbe plaćaju ako su veće od onog mjesta gore iznad glave, tako sam čitao komentare po klixu, ostalo je rega, mada ne budu uvijek cijene 40e, to moraš nazvati ili poslati email.
Takse su ti uracunate u cijenu. Zato je, ako si primjetio razlika izmedju jednosmjernih i povratnih karti. Tuzlanski aerodrom ili uopste nema taksi ili su one veoma male.
Elysium je napisao/la:
Samo se torbe plaćaju ako su veće od onog mjesta gore iznad glave, tako sam čitao komentare po klixu, ostalo je rega, mada ne budu uvijek cijene 40e, to moraš nazvati ili poslati email.
Aha evo sad sam i ja zvao aerodrom i potvrdili su mi da se ne placa taksa nikakva.A to za cijene na njihovoj stranici sam vidio 40€ tako da ako rezervisem sada dok je 40 je***i ga nece je mjenjat
unreal je napisao/la:
Aha evo sad sam i ja zvao aerodrom i potvrdili su mi da se ne placa taksa nikakva.A to za cijene na njihovoj stranici sam vidio 40€ tako da ako rezervisem sada dok je 40 je***i ga nece je mjenjat
Samo eto pazi za torbe jer se naplaćuje 10eura po jednoj 
unreal je napisao/la:
Kod wizzaira ti je fazon da su niskobudžetni letovi, ali zato skupo naplaćuju dodatni prtljag, nemaš nikakve zabave za duže letove i slično... Znači sjedneš odvezu te i to je to, imaš prođe teta prodaje sendviče, al ja se sjebo, dao 10€ za sendvič koji sam držo na prozoru da se otopi jer je pun leda... Ne uzimaj 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.