Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Paypal dodavanje novca

186 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.06.2013. u 16:23

Pozz!
Registrovo sam se na PayPal, dodo karticu , vertifikao je , medjutim sada nemogu Dodati pare sa kartice na pay pal
Nigdje mi nema Add money !

My Account : (ovo samo ima)
Overview
Withdraw
History
Resolution Center
Profile

Sta da radim, treba mi pay pal za internet placanje :/
Samo ce ti skinuti pare s kartice, ne trebas nista prebacivati jer ti je kartica povezana sa paypalom.
hariX_ je napisao/la:
Samo ce ti skinuti pare s kartice, ne trebas nista prebacivati jer ti je kartica povezana sa paypalom.
Jesi siguran 100%?
u mene je Visa Elektronik

pogledaj ovu sliku
u mene nema to add founds
csivca je napisao/la:
Jesi siguran 100%?
u mene je Visa Elektronik

pogledaj ovu sliku
u mene nema to add founds
da kada ides na kupovinu pisat ce ti kartica kliknes buy i automatski skida sa kartice i salje dalje 
Nikad ti nece pisati gore recimo $40.54 jer ti niko nije slao novac, tek kada ti bude poslao neko pisat ce ti pending i available balance.

Recimo kao kod mene

(Je****h 30 dana nikad proci da dodju pare)

To sto ti pise $0.00 je uredu kao sto sam objasnio gore.

Tvoja kartica je uvezana sa paypalom, kada placas paypal direktno skida sa kartice, nece ti paypal nikada pokazivati stanje kartice gore gdje je to $0.00
PayPal stanje racuna i stanje tvog mankovnog racuna su dvije razlicite stvari. Kda povezes karticu na paypal i placas, novac se skida s kartice ukoliko ima odredjena svota koju treba skinuti. Ako je tvoj paypal balans 0.00 to ti nema veze s karticom.

Ako ti neko npr. salje novac, prvo ce stini na paypal tj. svota koju si primio pojavit ce se na paypal balansu. Ukoliko taj novac zelis odma kod sebe onda imas mogucnost povlacenja novca i naplacuje se 5$ po svakom povlacenju. Ako ti se ne zuri, sve ono sto ti je na paypal balansu na kraju svakog mjeseca povlaci se na karticu bez naknada. Nadam se da ti je sad sve jasno zasto pise 0.00 a imas novac  
Hvala momci ;)

imam sada 40 eura na kartici, moram platiit 40.99€
I nece da mi prihvati, znaci moram staviti i ovih 0.99?

Ty SVIMA ! ;D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.