Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pošta inf.

95 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.06.2013. u 11:26

Pozdrav.
Jedan lik mi je poslao u petak ujutro rano nešto iz Živinica za Sarajevo i evo još nije došlo, znam da je bio vikend ali opet trebalo je doći nekad sad ? Najgore što ja idem sad i zanima me ako poštarko dođe i nikog ne bude kući šta će biti sa paketom?
Da li se on vraća u poštu pa ga dole mogu uzeti ili ?

Hvala  

EDIT: Veči je paket nije moglo u kovertu stati sigurno 
Sve zavisi šta ti je poslao ako nešto malo ko neki pakert ili pare ja mislim da je svejedno ako nikog ne nadje kuci da ce se paket vratit na poštu i da ga ti možeš podic kad god želiš.
Paket postar donosi 3x ako te 3x ne nadje na adresi paket se vraca u postu mjesec dana i imas mogucnost da ga podignes nakon mjesec dana paket se vraca posiljaocu..
@Doci ce ti paket do petka sad penzije racuni i ta cuda,sacekaj malo ♥ ..
meni se uglavnom dešavalo da mi ostavi obavijest da mi je stigo paket, i onda odeš lagano u poštu i podigneš.  ;)
Ostavi ti obavijest (zuti papiric) da si dobio posiljku i da je trebas podignuti u roku od 7 dana.
bogetina je napisao/la:
Paket postar donosi 3x ako te 3x ne nadje na adresi paket se vraca u postu mjesec dana i imas mogucnost da ga podignes nakon mjesec dana paket se vraca posiljaocu..
@Doci ce ti paket do petka sad penzije racuni i ta cuda,sacekaj malo ♥ ..
Prijatelji imas 7 dana da podignes. Nakon 7 dana ako je povratna posiljka ide nazad  A ako ti je slao obicni paket onda se vraca u postu pa ga tamo podizes 
Postar ne nosi vece pakete,moras otici u postu,Ako ti je poslao paket u petak do 13 sati,onda je moralo doci u subotu ako ne onda ti je stigao danas.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.