Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[MC] The Legend of Notch: Reincarnation

102 pregleda · 5 odgovora · otvorena 31.05.2013. u 20:14

The Legend of Notch: Reincarnation je mod za Minecraft gigantskih razmjera, koji pretvara obicni Minecraft u potpuni RPG mod sa velikom pricom, mnostvom novih monstera i NPC-eva, stotinama novih oruzja, armora i itema i mini igrica.

Igrate u masivnom worldu (3000 x 3000 blokova) sa dungeon-ima, gradovima, selima i jos mnogo toga...
Gameplay price traje oko 4-8h. Mozete da birate izmedju 4 klase:

- Warrior
- Mage
- Assasin
- Beserk

Postoji mnostvo boss-ova koje trebate da pobijedite, ali naravno u takve pohode idete i sa novom opremom koju ovaj mod donosi.

Takodje se tu i nalazi mnostvo skillova koje mozete da unapredjujete, kao i mogucnost customiziranja vaseg karaktera. Oruzja, armori i sl, ne dolaze sami od see vec ih kupujte kod nekog od mnostva trgovaca.
Mod ima potpuno novi Battle sistem i preko 80 novih mobova.

Takodje su i dizajnirana 24 EPIC specijalna skila koja su namjenjena da urade mnogo stete kako mobovima tako i terenu okolo.

Cilj price je da pobijedite Herobrine-a i spasite Notch-a.

[youtube]iaigqDX7Ok8[/youtube]

Ili za trailer klik OVDJE!

Download

Možeš mi objasniti malo kako da ovo instaliram ? 
Hvala
Headmyster je napisao/la:
Možeš mi objasniti malo kako da ovo instaliram ? 
Hvala
Dobices na PP 
Prvi mod za koji ne znam . Damn  Vital dobar kao i inace :3
Ovo je prejako jebote, moram poigrati.

Ako ti nije problem, kopirati poruku za HeadMyster i meni, želio bih igrati ovo i da li mi treba premium acc ili mogu na krekovanom majnkraftu?

Hvala .
HarisSouth je napisao/la:
Ovo je prejako jebote, moram poigrati.

Ako ti nije problem, kopirati poruku za HeadMyster i meni, želio bih igrati ovo i da li mi treba premium acc ili mogu na krekovanom majnkraftu?

Hvala .
Moze i krekovani bez problema.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.